Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ağustos 2016, 14:25   #1
emredemirx1963
Keyifli~Üye
 
emredemirx1963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Temmuz 2015
Mesajlar: 30
emredemirx1963 is on a distinguished road
Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1 Puanlar: 1.031, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Question Takı ve Hediyelik Ürünlerin Tek Adresi; Takıhan!

Takı ve Hediyelik Ürünlerin Tek Adresi; Takıhan!
Takıhan; web sitesi ve İstanbul Fatih’de bulunan şubesiyle sizlere hizmet vermektedir. Gümüş kolye, gümüş yüzük, erkek yüzük, oltu tesbih ve kehribar tesbih modelleri ile Takıhan yüzlerce seçenek sunmaktadır. Kaliteli ürün ve uygun fiyat ile dilediğiniz tüm takı çeşitleri Takıhan’da! Ayrıca özel günler için hediyelik ürünlerede göz atabilirsiniz.

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı olan kehribar tesbih ve oltu tesbih modelleri şıklık ve zevki yansıttığı gibi kombinlerde de en iyi tamamlayıcı aksesuar olabilmektedir. Bunun yanı sıra bir o kadar da erkek yüzük modelleri sıklıkla tercih edilen aksesuarlar arasındadır diyebiliriz. Özel günlerde veya gündelik yaşantınızda şıklığınızı ön plana çıkartabilmek için kullanılabilir en iyi aksesuarın gümüş takılar olduğunu da söyleyebilmek mümkündür.

Gümüş kolye ve gümüş yüzük bayanların olmazsa olmazlarındandır denilebilir. Özel günlerde veya gündelik hayatta estetik bir görünüm oluşturabilmek için elbise seçimi kadar kolye ve yüzük seçimi de önemlidir. Renk, tasarım ve desen uyumunun takılarda da önemli olduğunu belirtmemiz gerekir. Birbirine zıt olmayan renkler ve tasarımlar tercih edilirse her zaman için daha fazla şık görüntü sağlanabilir.

Yeni evlenecek veya evlenmiş olan çiftlerin ise günümüzde en çok tercih ettiği gümüş alyans modelleri arasında zirkon taşlı ve sonsuzluk sembollü modeller çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Takının Doğru Adresi : Gümüş yüzük, kolye, kehribar tesbih, oltu tesbih | TAKIHAN
emredemirx1963 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla