Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2016, 01:09   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Antalya sünnet fiyatları

Genellikle erkek çocuklarda gerçekleştirilen sünnet, tıp dilinde glans penisin belirli ölçüler eşliğinde cerrahi işlemle kesilmesi işlemine verilen addır. Genel itibariyle Müslüman ve Yahudilerde yaygın bir cerrahi işlemdir. Ülkemizde kız çocuklarına uygulanmasa da diğer ülkelerde kız çocuklarına da uygulanan bir işlemdir.



Dini bir yükümlülük olarak görülen sünnet diğer ülkelerde bebeklik döneminde gerçekleştirilirken, ülkemizde daha çok 4 yaşını veya 5 yaşını geçmiş çocuklar için uygulanmaktadır. Düğünlerle kutlanan sünnet çok eski toplumlardan bu yana süregelen bir şeydir. Halk dilinde peygamber sünneti olarak da adlandırılan sünnet (tıp dilinde hipospadias) idrar deliğinin normalden daha aşağıda ön tarafta bulunması durumlarını ifade etmek için kullanılan bir tıp terimidir. Sünnet derisi de bu sebepten ötürü gelişmemiştir. Hipospadias’lılar yarım sünnetliler olarak da geçmektedir.

Hipospadias için tedavinin önerilen zaman dilimi genellikle bebeklerin 6 ve 12 aylık zamanlarıdır. Burada çocuğun daha kendini bilmeden hipospadias işleminin yapılması sağlanmalıdır. Sünnet işlemi daha sonra gerçekleştirilmelidir. Yapılacak olan olan işlemlerde, aileler narkozsuz sünnet mi yoksa narkozlu sünnet mi yapılması konusunda kararsız kalabilirler. Antalya sünnet hizmeti veren Op. Dr. Muzaffer ZORLU’ya göre çocukların %95’lik bir kısmı narkozsuz sünnet olabilirler. Narkozsuz sünnet de genel anestizinin yan etkilerinin pek görülmediği de Antalya sünnet hizmeti veren Op. Dr. Muzaffer ZORLU tarafından belirtilmektedir. Ayrıca genel anestezi ile yapılacak işlemlerde birkaç şartın da yerine getirilmesi gerekebilmektedir.

Antalya Deneyimli Sünnetçi

Antalya'da bir çok sünnetçi bulunmaktadır. Bizler sizlere ücretsiz bir şekilde randevu alabileceğiniz antalyasunnet.net 'i tavsiye ederiz. Antalya hipospadias yani peygamber sünneti ameliyatı için de kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. Antalya sünnet fiyatları için de kendilerine ulaşabilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla