Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2016, 21:27   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart 3d tasarım çizim ve görselleştirme

3D mimari çizim hizmeti almak isteyenler, birçok mimarlık bürosu ve firması içerisinden seçim yapmak durumundadırlar. Bu seçimde müşterilerin veya hizmet hakkında bilgi almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Ayrıca 3D mimari çizimler günümüzde belediyelerden inşaat izninin alınabilmesi için zorunlu hale getirilen çizimlerdir. 3D mimari çizimlerin yanı sıra, 3D mimari modelleme, 3D mimari görselleştirme, 3D mimari tasarımlar da sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlanmaktadır.



Müşterilerin hayali olgular yerine birebir 3D mimari modellemeleriyle çizimlerin 3D mimari görselleştirilmelerinin sağlanmasıyla 3D mimari tasarımlarını görme şansları bulunmaktadır. Böylece müşteriler için içini açıp okuyabilecekleri açık bir kitap gibi projeler hazırlanacaktır. Çeşitli değişiklikler ve iyileştirmelerin de kolay bir şekilde gerçekleştirilmesi 3D mimari çizimleri daha cazip hale getirmektedir. Her detayın incelenmesi ve oluşturulması da işinin ehli mimar ve mühendislerce gerçekleştirilmektedir. Ayrıca inşaat aşamasında karşınıza çıkabilecek problemlerin de engellenmiş olması ekstra bir avantaj sağlayacaktır. Beklentilerle sonuçlar arasındaki fark en aza indirgenecektir.

Çeşitli sanal yazılım programlarıyla 3D mimari modelleme ve 3D mimari görselleştirme sağlanmaktadır. Bütün bunlarla 3D mimari tasarımların hazırlanması kolaylaştırılmaktadır. Fikirsan.com, bütün bu hizmetleri avantajlı fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Canlı destek hattıyla da proje çalışmaları ve anlaşma öncesi mesajınızı bırakarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Kurumun referanslarını inceleyebilir ve Fikirsan’ın fikirlerinde detaylı bir araştırma gerçekleştirebilirsiniz.

Yaptırmak istediğiniz projelere dair kafanızda bir proje yoksa firmanın yaptığı projelerle veya firmayla yapacağınız görüşmelerle bunun da kararını verebilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla