Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ağustos 2016, 19:42   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İkinci El Eşya Sektöründe Beyaz Eşya Alım Satımı

İkinci el eşya alım satımı yapan yerlerin yeni gözdesi beyaz eşyalar olmuştur. Diğer ürünleri de bulabileceğiniz bu mağazalarda insanların eşyalarını sıklıkla değiştirmeleri ve ellerindeki ürünleri en yeni teknolojilere feda etmeleri ikinci el eşya sektöründe beyaz eşyanın önemini arttırmıştır.

Gidip mağazalara baktığınız tüm eşyaların ne kadar yeni olduğunu hatta piyasada hala satılanların olduğunu bile görebilirsiniz. Bu durum da hem satıcıyı hem de alıcıyı memnun etmektedir. Satıcı elindeki yeni ürünleri güzel fiyata satmaktan memnun olurken alıcı da piyasaya düşmüş yeni ürünü ucuza almanın mutluluğunu yaşar. Bu eşyalar içerisinde özellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon gibi beyaz eşyalar en çok el değiştiren ürünler arasındadır. Örneğin evine yeni televizyon almak isteyen bir kişi öncellikle eski televizyonundan kurtulmak ve bunu paraya çevirmek adına ikinci el eşya alım satım yapan yerlere getirir ve televizyonunu piyasa değerinde buraya satar daha sonrasında da istediği televizyonu satın alır bu durumda hem alanı hem satanı memnun eder.

Sıfır beyaz eşya almak yerine ikinci el beyaz eşya alanlarr kendilerine her zaman çok iyi tasarruf sağlar. Aradığı tüm ürünleri ikinci el eşya satan yerlerde bulan bu kişiler sıfır ürünlere yüksek ücretler ödemek yerine çok az ücretle istediği ve ihtiyacı olan tüm beyaz eşyaları alabilir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla