Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2016, 20:39   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Eviniz İçin En Şık Perdeler Eylül Perde'de!



Hem dekoratif olan hem de size kullanım kolaylığı sunan bir perde mi arıyorsunuz? Çatı katı için en uygun perdeler hangileridir diye mi düşünüyorsunuz? Evinize modern bir hava katmak istiyor ve bunu seçeceğiniz perde ile mi yapmak istiyorsunuz? Tam da bu noktada karşınıza geniş ürün yelpazesiyle Eylül Perde çıkıyor. Eylül Perde'nin ürün seçenekleri arasında; motorlu perde, lisanslı perde, zip perde, pilise perde, düet perde, yat perde, motorlu çatı perde, zebra perde, hotel perde, ahşap jaluzi, dijital baskı perde, dikey perde, jaluzi perde ve japon perde gibi birçok perde çeşidi yer almaktadır. Zevkinize, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize hitap eden perdeleri oldukça kolay bir şekilde Eylül Perde'nin web sitesinden bulabilirsiniz.

Farklı Desen ve Modellerdeki Perdeler

Dekarosyanda hem iç hem dış mekanı etkileyen çok önemli bir unsur olan perdeler, kullanılacakları ortama göre çeşitlilik göstermektedirler. Kullanılan mekana göre renklerinde, özelliklerinde, desenlerinde ve modellerinde farklılıklar görülmektedir. Sadece pencerelerinizi kapatmayan aynı zamanda da yaşam alanlarınızı süsleyen perde seçenekleri arasında bulunan lisanslı perdeler de sıklıkla tercih edilmektedir. Eylül Perde'nin lisanslı perde seçenekleri arasında çizgi film karakterli perdelerden futbol takımlarının amblemlerinin yer aldığı perdelere kadar pek çok çeşit bulmanız mümkündür. Lisanslı perdeler özellikle çocuklar tarafından tercih edilmekle birlikte görsel anlamdaki estetiklikleriyle yetişkinler tarafından da kullanılmaktadır.

Farklı Desen ve Modellerdeki Perdeler

Perdeler ev içerisindeki dekorasyonu tamamlamaya yardımcı olurken dışarıdan bakıldığında da evinizin pencerelerinin şık bir görünüme kavuşmasını sağlarlar. Basit kullanımıyla ön plana çıkan zip perdeler de son dönemlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Hem kuvvetli hem dayanıklı esnek bir stor perde sahibi olmak istiyorsanız Eylül Perde'nin ürün seçenekleri arasında yer alann zip perde modelleri tam size göre! Yüksek enerji tasarrufu sağlayan zip perdeler, modern binaların yanı sıra restoranlar ve kafeler gibi birçok açık veya yarı-açık mekanda sıklıkla tercih edilmektedir. Bu sistemler genellikle motorludur ve uzaktan kumanda sistemiyle kontrol edilmektedir. Sizler de birçok avantajıyla ön plana çıkan zip perde modellerini ve çok daha fazla perde çeşidini incelemek isterseniz Eylül Perde'nin web sitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Web Sitemiz: Perde Anasayfa | eylulperdelife.com
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla