Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ağustos 2016, 22:04   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Vervella daha kaliteli yaşam sürmek isteyen herkes için bir gıda takviyesidir





Vervella bir Sencer Bulut markasıdır. Ürünün teknolojisi ise Slovenyalı ünlü bilim adamı Goran Dordic’in 18 yıllık çalışmalarının sonucudur. Bu teknoloji, Ascophyllum Nodosum’un hücre yapısının insan vücudu tarafından özümsenebilmesi için hücre yapısını açığa çıkarma yoluyla geliştirilmiştir.
Sencer Bulut bu teknolojiyi “Vervella” markası ile doğal bir takviye edici gıda olarak geliştirmiştir.
İçerisinde “Vervella Teknolojisi” ile işlenmiş Ascophyllum Nodosum‘dan (kahverengi deniz yosunu) başka hiçbir şey olmayan Vervella’nın herhangi bir yan etkisi yoktur.
Vervella her yaştan ve meslek grubundan insana hitap eder ve çok geniş bir fayda çeşitliliği vardır. Plazalarda, yoğun tempoyla çalışan, temiz havaya hasret, trafik, stres ile yaşam kalitesi düşen şehirli – çalışan, ameliyat sonrası besin desteği ihtiyacı olan, dönemsel veya sürekli ağır çalışma şartlarına maruz kalan veya bir şekilde vücut direncini arttırmak isteyen herkes için uygundur.
Vervella, detoks, kilo kontrolü, bağışıklık sistemini güçlendirme, vücudunuzun enerji seviyesini arttırma gibi konularda size yardımcı olur. Aynı zamanda tiroit fonksiyonlarının düzenlenmesi, enfeksiyon problemleri, diyabet, sindirim sistemi problemleri, kas ağrıları, cilt sorunları, alerjiler, stres, mantar enfeksiyonları, menopoz ve regl problemleri, saç dökülmesi, kolesterol problemleri ve depresyon gibi sağlık sorunlarını aşmanıza yardımcı olur. Vervella, 100% kahverengi deniz yosunundan oluşan ve mükemmel bir dengede Omega 3 içeren bir supplement’tir. Bu, ürünün birçok faydasından yalnızca biridir.
Vervella daha kaliteli yaşam sürmek isteyen herkes içindir.



Web Sitemiz:: https://vervella.com
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla