Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2016, 01:33   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kerastase saç bakım şampuanları

Kerastase saç bakım şampuanları

Günümüzde, kozmetik sektörünün gelişimi ile birlikte birbirinden farklı kişisel ve saç bakım ürünleri, formülleri geliştirilmiştir. Elbette ki bay ve bayanalar bu ürünler arasından kendine en uygun olanını seçmek zorundadır. Kimileri yağlı saçlara sahip olurken, kimileri de yıpranmış ve kuru saç tiplerine sahiptir. Bu durumda sizlere kerastase şampuan çeşitleri yardımcı olurken, en uygun saç tipine göre seçimler yapabilirsiniz.

Kerastase Densifique Bain Densite

Bu ürün, dökülen saçlar için yoğunlaştırıcı bir özelliğe sahip olmaktadır. 250 ml özel kutularında günlük kullanıma uygun olan bu ürün ile birlikte, artık dökülen saçlarınızı korumak ve daha dolgun saçlara sahip olabilmenin imkânını yaşayabilirsiniz.

Kerastase Densifique Bain Densite Homme

Bu ürün ise, erkekler için özel tasarlanmış bir içeriğe sahiptir. Günlük bakım şampuanı olarak tanımlanırken, yine 250 ml özel kutularında, erkeklerin kullanımına özel olarak üretilmiştir.

Saç ve baş derisi için

Yukarıda yer alan modeller genel olarak daha dolgun ve canlı saçlar için kullanılmaktadır. Fakat bunların yanı sıra saç ve baş derisini canlandıran ürünlerde önemli öyle değil mi? Bunun için de sizlere, kerastase şampuan Chronologiste Bain Revitalisant ürünü tavsiye edilmektedir.

Kepeğe karşı etkili koruma

Pek çok kişinin en önemli saç sorunları arasında yer alan kepek için de özel içerik formüle edilmiştir. Kepeğe karşı özel koruma için ise; Kerastase - Homme Capital Force ürününü tercih edebilirsiniz.

Site: www.sacbutik.com

sacbutik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla