Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2016, 01:48   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart LOREAL şampuan serisi

LOREAL şampuan serisi

Bildiğiniz gibi yıllardır, LOREAL PARIS ürünleri, birbirinden farkı saç bakım ürünleri ve içerikleri ile pek çok kişinin sorunlarına çözüm olmaktadır. Elbette ki ürünlerin her birinin kullanım amacı farklı olurken, bunlar arasında yer alan, loreal serie expert ürünleri de yine diğer ürünlerde olduğu gibi, zayıflamış ve yıpranmış saçlar için tercih edilebilmektedir. Bazılarından bahsetmek gerekirse;

Absolut repair lipidium

Bu ürün, aşırı yıpranmış olan saçların onarımı için tercih edilmektedir. 150 ml özel kutusunda, hem şık hem de etkili içeriği ile pek çok bayanın ihtiyacını karşılamaktadır. Genel olarak zayıf ve yıpranmış saçlarda, kullanılsa da, yine şu kişiler de tercihlerini bu üründen yana yapabilirler.
• Kimyasal ürünlerden dolayı yıpranmış saçlara sahip olan kişiler,
• Saç rengi ya da dönüşümlerde yıpranmalarda
• Ağır hasarlı saç ve saç tellerinde
• Güçsüz, mat ve cansız saçlarda

Kullanım ve talimatlar

Sizlere bahsetmekte olduğumuz LOREAL ürünleri arasında yer alan loreal serie expert, onarıcı ve düzenleme etkisi ile oldukça kolay bir de kullanma imkânına sahiptir. Günlük kullanıma uygun olsa da, saçların yıpranma payına göre değişiklik gösterebilmesi mümkündür. Eğer ki, daha sağlıklı sonuçlar elde etmek istiyorsanız, bir uzman tavsiyesi almak her zaman sizlere daha uygun kullanımlarda destek olacaktır.

Ürünlerin, eczane ya da bu tarz ürünler satan yerden temin edilmesi her zaman orijinal olma durumunda sizlere yardımcı olacaktır. Bunlara dikkat ederek, kullanma talimatlarına da uyduktan sonra, saçlarınızı eskisinden daha dolgun ve canlı hale getirebilirsiniz.

Site: www.tahtatarak.com

tahtatarak.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla