Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2016, 17:41   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Vaillant Kombi

Kombim vaillant ve ailecek evinde vaillant tercih edenlerdeniz. Bu sebeple de kendimi seçkin hissediyorum. Kalitede ki sürekliliği, yılllara meydan okuyan sağlam duruşuyla; ben bu kombi markasından da asla şaşmayacağıma eminim. Netice de bir vaillant kombi kullanan bir birey olarak, diğer kombi markasını kullananlardan duyduklarım beni epey korkutup, yoruyor. Şükür ki bu duyduğum şikayetleri ben asla kendi kombimde hiç yaşamadım.

Belki biraz komik ama kimi kombi sahipleri daha iki yıl bile kulllanamadıkları kombileriyle sürekli servis sesleyerek uğraşıyorlar. Ve neticede çöpe gidiyor komileri. Bu çok maddi ve uğraştırıcı bir kayıp. Hem para harcayın alın, yine para harcayın montaj yaptırın, sonra yine sürekli para harcayarak yaptırmak için uğraşın. Bence hiç bunlarla uğraşmadan siz siz olun vaillant kombiyi seçin. Radyatörünüz de yine vaillant markası olsun.

Böylelikle hem uzun yıllar kullanırsınız, hem de sürekli tamirci parası vermenize de gerek kalmaz.

Şanslıyım!..Çünkü iyi ki vaillant kombim var.

Not: Bu makale firmamızdan servis hizmeti alan bir müşterimiz tarafından yazılmış ve yayınlanması için bize gönderilmiş bir içeriktir. Biz fatih vaillant servisi olarak ismini açıklamak istemeyen müşterimize bu güzel yazısından dolayı teşekkür ediyoruz. Sitemizde vaillant kombi ile ilgili yazılarınızı bizimle iletişim kurarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla