Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2016, 20:02   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kombi için oda termostatı

Kombi için oda termostatlarının bir çok avantajı vardır.

Kombinizin markası ne olursa olsun içerisindeki termostat sayesinde dilediğiniz anda peteklerin sıcaklığını örgene bilirsiniz.

Kombiniz yine içerisindeki termostat sayesinde ayarladığınız ısının altına düştüğü anda otomatik olarak aktifleşir ve gereken sıcaklığa ulaşmasının ardından yine kendini durdurur.

Bu kombi kullananlar için çok büyük bir avantaj.

Herkes kombiden çok iyi anlamıyor elbette, sonuç olarak kombi kullanım eğitimi kullanıcı olarak bizler değil, yetkili servislerde çalışan elemanlar aldı ama bizlerde kullanım zamanımız arttıkça ufak, defek denir ya hani işte aynen bu tabir ile az çok kombi kullanmasını ve evde kendimizde kombinin dilinden anlamaya başladık.

Kombi için oda termostatı nedir, nasıl ve ne şekillerde kullanılır, kombi arıza yaptığı anda ne yapmalıyız, evde kendimiz kombide oluşan bir arızayı giderebilir miyiz gibi bir çok sorularınıza sizler için araştırarak yazdığımız makalelerimizde cevaplar bulacak ve bilgilerinizi geliştireceksiniz.

Evet vaillant oda termostatı tahmin ettiğiniz gibi odalarınızın sıcaklığını ayarlayan bir sistem tıpkı kombinizin ısısı düşmesinin ardından aktifleştiği ve istediğiniz sıcaklığa ulaştığında da kendisini kapanması gibi.

Oda termostatına kombinize bağlı olarak kombilerinizin yapmış olduğu gibi odanızın sıcaklığı düştüğü anda aktifleşerek kombiyi uyarır ve istenilen ısıya gelene kadar çalışarak ısıyı ayarlamasının ardından otomatikman durur.

Kombi için oda termostatı bazıları için gereksiz olarak nitelendirilse de aslında olması gereken çok önemli faktörlerden.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla