Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2016, 21:37   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?



Global Vize Danışmanlık olarak sizlere vize konularında bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda bir balkan ülkesi olan Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır? Aktarmaya çalışacağız…
Bulgaristan Vizesi
Bulgaristan vizesi almak şartını Bordo pasaporta sahip Türk Vatandaşları taşımaktadır. Gri ve siyah pasaporta sahip Türk Vatandaşları Bulgaristan Vizesi alma şartından için muaf tutulmaktadır. Yeşil pasaporta sahip Türk Vatandaşlarından ise 6 ay içerisinde 90 günü aşmayan seyahatleri için vize istenmemektedir.
Bulgaristan pasaportlarınızın yıpranmamış ve hasar görmemiş olduğundan emin olunuz.
Bulgaristan Vizesi Çeşitleri Şunlardır;
Turistik vize
Ticari Vize
Bulgaristan Vize Başvurusu
Bulgaristan Vize Başvurusu sırasında en az 1 sayfanın boş olması, seyahat bitiş tarihinden itibaren pasaportun en az 6 ay geçerliliğinin bulunması ve Pasaportun 10 yaşından büyük olmaması şartı koşulmaktadır.
Bulgaristan Vize Başvuru formunun Türkçe olarak doldurulması kabul edilmektedir. Bu başvuru formunun tükenmez kalem ile okunaklı ve eksiksiz bir şekilde doldurulmasına dikkat edilmelidir.
Bulgaristan Konsolosluğu
Bulgaristan Konsolosluğu vize başvurularında mutlaka Biometrik resim getirilmesini talep etmektedir. Bulgaristan Konsolosluğu tüm başvuru süreçlerini hafta içi her gün 9.00 ile 12.00 saatleri arasında kabul etmektedir. Bulgaristan Vize Başvurusu sonucu Bulgaristan Konsolosluğunun yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Ortalama olarak Bulgaristan Konsolosluğu vize başvurularını 7 iş günü içerisinde sonuçlandırmaktadır. Bu süreler araya resmi tatillerin, bayram tatillerinin ve benzer durumların yaşanması halinde uzayabileceğini unutmayın.
Bu nedenle mutlaka seyahatlerinizden en az 30 gün öncesinden Bulgaristan Vize Başvurusu talebinde bulunmanız gelecekte sıkıntılar yaşamanızın önüne geçecektir
Bulgaristan Vize Başvuruları hakkında detaylı ve net bilgiler almak için Bulgaristan Konsolosluğu tarafından yetkilendirilen bir vize danışmanlık firması olan Global Vize Danışmanlık’tan gerekli bilgilendirmeleri alabilirsiniz. Uzman ve deneyimli ekibi ile hizmet veren Global Vize Danışmanlık müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. 0850 346 68 74 numaralı telefondan Global Vize Danışmanlık uzmanlarına ulaşabilirsiniz…
Daha detaylı bilgi için lütfen Global Vize Hizmetleri Danışmanlık adresini ziyaret ediniz.

bulgaristan vizesi, bulgaristan vize başvurusu, bulgaristan konsolosluğu



Web Sitemiz: Bulgaristan vizesi - Bulgaristan VIZE BASVURUSU - Bulgaristan konsoloslugu (+90 212 232 00 88 - +90 312 426 88 89)
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla