Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2016, 00:13   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Şehirlerarası Taşımacılık



İnsanoğlu yaratıldığı gündün bu güne kadar her zaman seyahat etmiştir. İlk zamanlarda atlar, develer ve eşekler kullanılmıştır. Yollarda eşkıya tehlikesi ile seyahat etmişlerdir. Günümüz dünyasında ise, seyahat bütün insanlarda ihtiyaç haline gelmiştir. Şehir hayatının sıkıcı havasından dolayı, tatil seyahatine gitmek ihtiyaç haline gelmiştir. Bunun dışında, iş, düğün, konferans ve etkinlik gibi sebeplerden dolayı insanlar sık sık seyahat etmeye başlamıştır.

Seyahat Nasıl Olmalı?

Seyahatlerimizde kendi araçlarımızı kullanmanın bazı dezavantajları da mevcuttur. Bu dezavantajlar, kazalar ve trafik kazaları yanında, araçların yıpranmasıdır. Araç kiralamada ise son model araç kullanımı yanında, uygun fiyatlardır. Son model araç keyfini makul kiralarla elde edebilirsiniz. Toplu ve tek olarak şehirlerarası transfer işlerini, transfer şirketlerine yaptırılabilir. Şehirlerarası transfer işlerinde şoför tahsis edilmektedir.

Önemli iş toplantıları yanında, düğün, nişan, piknik ve etkinlikler içinde vip şirketleri tercih edilebilir. Şoförlerle beraber, D2, psikoteknik ve src belgeleri de bulunmaktadır. Davranış eğitim görmüş olan şoförler, rahat bir yolculuk için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Şehirlerarası transfer işinde önemli olan şoför ve araç faktörü, vip şirketlerinde çözülmüştür

Sürücülü mü Sürücüsüz mü araç Kiralanmalı?

Sürücülü araç mı daha avantajlı yoksa sürücüsüz araç mı? Diye bir soru soracak olursak, bu sorunun cevabı, sürücülü araçtır. Her ne kadar sürücülü araç fiyatı biraz farklı olsa da, sürücüsüz araç uygulamasında, araç arızaları, aracı teslim eden kişi ödemek durumun da kalır. Makul bir fiyat farkı ile sürücülü araç kiralayan kişi, aracın arızasından sorumlu olmamaktadır.

Şehirlerarası transfer işlemleri yanında, havaalanı transfer, kayak transfer ve şoförlü araç kiralama gibi seçenekleri olan transfer şirketleri, taşımacılıkta güven ve rahatlığı esas almışlardır. Sıcak havalarda klimalı, soğuk havalarda ısıtıcılı ve son derece konforlu araçlarla, en iyi hizmeti vermek için gereken özveriyi sağlamaktadırlar. Böylece müşteri memnuniyeti sağlanmış olacaktır.

Web Sitemiz: Ankara Havaalanı Transfer Ankara Shuttle Esenboğa Transfer Hizmeti
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla