Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2016, 03:01   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Elektrik Enerjisi Bayiliği Nasıl Alınır?





Sizlere sunulan bu güzel fırsat ile en hesaplı elektriği kullandıran elektrik bayiliği sistemi sayesinde ceplerinizi yakan yüksek oranlı elektrik faturalarından kurtuluyorsunuz. Her ay belli limiti aşan elektrik kullanıcılar serbest tüketici olarak adlandırılmaktadır. Sizler de serbest tüketici iseniz mutlaka özel elektrik firmaları ile anlaşarak istediğiniz koşullarda elektrik kullanımına başlayabilirsiniz.

İndirimli elektrik bayilik kullanımının sizlere birçok faydası vardır. Öncelikle kendi elektrik tedarikçinizi seçerek belirleyeceğiniz size uygun en iyi tarife ile daha hesaplı elektrik kullanacaksınız. İmzalayacağınız sözleşme doğrultusunda şirketiniz veya üretim tesislerinizde kullanılan elektriği en az düzeye indirme fırsatını yakalamış olacaksınız. Tedarikçiniz ile sözleşmeniz sona erdiğinde sözleşme koşullarını yenileyebilir ya da beğenmediğiniz durumları belirterek başka bir elektrik tedarikçi firma ile anlaşabilirsiniz.

Elektrik piyasasının serbestleşmesiyle ortaya çıkan enerji bayilik kavramı elektrik tüketicilerini birden fazla seçenekle rahatlatmaya çalışmaktadır. Özel şirketlerden sağlayacağınız elektrik enerjisi sayesinde özellikle üretim konusunda faaliyet gösteren firmalarda elektrik enerjisinden kaynaklanan maliyetler yarı yarıya inecektir. Sürekli makinaların çalıştığı ve enerjinin bol tüketildiği bir işyerine sahipseniz mutlaka serbest tüketici haklarından yararlanarak özel elektrik enerjisi firmalarıyla anlaşmalısınız.

Sizin belirleyeceğiniz tarifeler doğrultusunda ödeme olanakları ile ucuz elektrik sağlayan firmalar her zaman daha iyi hizmet verecektir. İndirimli elektrik enerjisi kullanmak istiyorsanız mutlaka özel firmalardan yararlanmalısınız. Ev elektriklerinde dahi sınırları aşan faturalarla insanlar oldukça zorlanmaktadır. Bu alternatifleri değerlendirerek bütçenizi daha iyi düzenleyebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla