Konu: Germe tavan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Eylül 2016, 20:01   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Germe tavan

Gergi ve germe tavan yaptırma firması arayanlar için gergitavanplus.com hizmet vermektedir. Gergi tavan sistemlerinden faydalanmak, germe tavan ve barisol tavan gibi hizmetlerin profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesini isteyenler için Gergi Tavan Plus sizlere kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Germe tavan nedir? Isıtılarak istenilen forma girmesi sağlanan, alüminyum profillerine gerilerek uygulanması işlemiyle oluşturulan tavanlardır. Barisol tavan gibi çeşitleri de bulunmaktadır. Sudan ve nemden etkilenmeyen yapısıyla iç dekorasyon zevkiniz için olduğu kadar, dayanıklı ve uzun ömürlü bir tasarım da sağlanır.



Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu gergi tavan hizmeti, birçok referansla ön plana çıkan firma, birçok kalite sertifikası ve verilen hizmetlerle kalitesini tescillemektedir. Dilerseniz düz, dilerseniz dairesel veya geometrik formlu gergi tavan ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Sudan ve nemden etkilenmemeleri de ev sahiplerini mutlu edecek durumlardan bir tanesidir. Çünkü rutubet mağduru tavanlar birçok kişinin şikayet ettiği durumlardandır.

Bakım ve boya gerektirmemesi de ekstra masrafların önünü tıkayacaktır. Size özel verilmiş fiyatlarla, bir kerelik ödemeniz durumunda uzun ömürlü tavan sistemleri oluşturulmaktadır. Üzerine resim baskı yapılarak tasarımlarda değişiklik meydana getirilebilir. Rahat temizlenebilir olması da artı sağlayan durumlardan bir tanesidir.

Gergi tavan kullanımları eviniz için ideal çözümler ve pratik durumlar oluşturan dekorasyon seçenekleridir. Çatlama ve ayrılma gibi sorunlar yaratmaması da size ekstra bir avantaj olacaktır. Yangında alev almaması, olası felaketlerde güvenliğin sağlanmasında da etkilidir. İç açıcı tasarımlarla kendinizi özgünlüğün içinde özgürlüğe teslim edebilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla