Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2016, 03:08   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dondurmacı Yaşar Usta



Dondurmacı Yaşar Usta

Dondurmacı yaşar usta kurulduğu günden bu güne sürekli olarak kendini teknolojik yeniliklerle bütünleştirerek geliştirmekte ve alanında en iyisi olma yolunda devam etmektedir. Dondurmacı yaşar usta hizmetlerini sanal aleme taşımış ve yusdo.com internet sitesi üzerinden ürünlerin satışını yapmaya başlamıştır.

Firma kendi alanında birçok çeşitli dondurma ve soğuk tatlı olarak bilinen sorbe ürünlerini üretmekte ve satışını yapmaktadır. yaz aylarında en çok tercih edilen sorbe çeşitleri şu şekillerde firma tarafından imal edilmektedir. Sorbe üretilirken içerisine kesinlikle yumurta ve süt ürünleri kullanılmadan imal edilmesi gerekmektedir. Sadece meyve ve meyve suyundan imal edilmesi gerekmektedir.

Dondurmacı yaşar ustada her farklı meyve tadında sorbe bulmanız mümkündür. Firmanın dondurma alanında da çok fazla çeşidi farklı lezzetlerde müşterilerine sunmaktadır. Örnek olarak dondurma çeşitleri şu şekillerde bulunmaktadır. Karadutlu dondurma, vişneli dondurma, çilekli dondurma, kavunlu dondurma, limonlu dondurma, mandalina ve portakallı dondurma, Antep fıstıklı dondurma, avokadolu dondurma, vanilya ve kakaolu dondurma gibi daha birçok çeşidi bulunmaktadır.

Dondurmalar tamamen doğal süt ürünlerinden üretilmekte olup 24 saat erimeden kalma özelliğine sahiptir. Doğal ve organik ürünler tercih edildiği için birçok müşterinin uğrak noktasıdır. İnternet üzerinden ise ortalama günlük 1000 kişi siteyi ziyaret etmekte ve sipariş vermektedir. Yusdo.com internet sitesine günün istediğiniz saatinde ziyaret edebilirsiniz. dondurmacı yaşar usta ürünlerini günlük olarak hazırlamakta ve her ürünü taptaze olarak müşterilerine sunmaktadır.

Site: www.yusdo.com

yusdo.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla