Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2016, 15:00   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Hamza Küçükköylü - Yetenekli Genç Futbolcu

Hamza Küçükköylü Kimdir? Hamza Küçükköylü 1996 Nevşehir doğumlu olan 20 yaşındaki genç futbolcudur. 50 numaralı Beşiktaş forması giyen genç futbolcu Hürriyet Güçer, Köksal Yedek, Veysel Cihan gibi futbolculardan sonra Nevşehir' in futbol dünyasına kazandırdığı ünlü futbolculardan biri olacak. Hamza Küçükköylü, Ziraat Türkiye grup kupasında grup maçında Sivas Belediye spor ev sahipliği yaptığı maçta son 15 dakikalık bölümde forma giyme fırsatı bulduğunda dahi geleceğin en büyük futbolcularının arsına gireceğiz sinyallerini vermişti. O günden büyük bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerleyen genç futbolcunun daha vizyona çıkışını izlemiştik
Şenol Güneş (Beşiktaş futbol teknik direktörü) gelecek vadeden futbolcuya büyük ölçüde değer verdiğini her fırsatta vurguluyor ve gizlemiyor. Süper ligler de Nevşehir'den çıkarak boy göstermiş olan Beşiktaşlı futbolcular arasından Hürriyet Güçer, Veysel Cihan, Köksal Yedek ten sonra yeşil sahalar Nevşehir'den bir büyük yıldızı daha ağırlayacak gibi görünüyor. Gülşehirli [b]Hamza Küçükköylü[b]' de diğer kıdemli Beşiktaşlı futbolcular gibi Nevşehir' li.

Böylelikle Nevşehir ilimiz de profesyonel lige sahip olmamsına rağmen tesislerinin zenginliği , uygun kamp zenginliği, hava şartları bakımından futbolcu çıkarmak ve yetiştirmek açısından birçok ilimizi geride bırakıyor. 10 Haziran 1996 doğumlu olan Hamza Küçükköylü, Nevşehir'in Gülşehir bölgesinden. 19 Yaşında olan genç futbolcu antrenmanlarda ve kısa süreli oynadığı maç dakikaları içinde gelecek vadeden bir profil çiziyor ve dikkatleri üzerine çekiyor. Beşiktaş futbol kulübünde forvet - santrafor mevkiinde oynayan Küçükköylü, 1 temmuz 2015 ten beri Beşiktaş futbol kulübünde oynuyor. 180 cm boyunda ve 70 kg ağırlığında olan Hamza Küçükköylü sağ ayağını kullanıyor. Yaşına göre güç ve korkusuzluğu ile izleyenlerin dikkatlerini üzerine çeken [b]Hamza Küçükköylü[b]' nün gelecek vaad ettiği herkes tarafından konuşulmakta. Böylelikle Beşiktaş futbol camiası da Türk futboluna yeni bir kan kazandırmış oldu.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla