Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2016, 20:18   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Kına Organizasyon Şirketi


Evlenme arifesinde olan çiftler için kına geceleri önemli ve kutlanması gereken gündür. Çoğu zaman düğünden birkaç gece önce yapılır, bazen de hemen bir gün öncesinde. Bu gecede çiftin yakınları eğlenir, kınalar yakılır, ikramlar yapılır. Geleneksel bir uygulama olduğu için bazı yörelere göre değişiklik gözlemlenir. Diğer yandan tüm kına gecesi organizasyonları için baştan sona tüm detaylarıyla hizmet veren firma size beklediklerinizden fazlasını verir. Bu özel gecenin başından sonuna kadar tüm detaylarıyla en iyi şekilde gerçekleşmesini sağlar.
Kına Gecesi Tepsileri ve Nedimeler
Kına gecesinde duygu yoğunluğu açısından kadınlar daha hareketlidir. Eğlencenin yapılacağı alan belirlendikten sonra mekânın süslemesi, ikramların hazırlanması, kına temini, yemekliyse yiyeceklerin servisi gibi konularda firma tarafından uygulama yapılır. Gecede firma tarafından gelinin yanında devamlı olacak olan nedimeler yer alır.
Tüm Detaylarıyla Kına Gecesi
Kına gecesinden en iyi şekilde sonuç almak, geceyi unutulmaz kılmak için sizin isteklerinizi tamamıyla kına gecesi organizasyonları yetkililerine belirtmeniz ve ön görüşmeyle beraber bir planlama yapmanız önerilir. Bu sayede daha sonra çıkması muhtemel sorunların da önüne geçersiniz. Firmadan almak istediğiniz ekstra hizmetleri, gelin tahtı ya da video çekimi gibi detayları da yine yetkililere belirtmeniz gerekir. Sizin beklentileriniz, firmanın sundukları fiyatlar konusunda belirleyici olacaktır. Bu açıdan tek bir standart fiyattan bahsedilemez. Konuyla ilgili daha fazla detay için firmayla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla