Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Eylül 2016, 17:59   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Neden Elektronik Sigara ?




Her ne kadar ülkemizde yasal olmasa da elektronik sigara, sigara içenlerin umudu olmaya devam ediyor. Çünkü elektronik sigara sayesinde bir çok insan sigarayı bırakmaktadır. Hatta gayri resmi istatistiklere göre elektronik sigara kullananların yarısı sigarayı bırakmaktadır. Tabi ki irade yani sigarayı bırakma hissi önemlidir. Çünkü siz eğer sigarayı bırakmayı düşünmüyorsanız ne yaparsanız yapın bırakmanız zor olacaktır.

Aslında bir çok alanda teknolojiden yararlanan biz insanlar neden sigara konusunda teknolojiden faydalanmıyoruz. En önemli soru bizce budur.
Evet hayatımızda teknoloji hayatımızın her alanında ciddi gelişmeler yapıyor. Öyle ki evimizden tutun da arabamıza kadar her şey artık elektronik değil mi? Evet doğru, o zaman sigara içinde elektronik yani teknolojiden yararlanmanın zamanı geldi. İşte size Elektronik sigara ile söylemeye çalıştığımız da tam olarak budur.
Elektronik sigara likit zararlımı, bir çok insanın aklındaki en önemli soru budur. Ama asıl soru elektronik sigara normal sigaraya oranla ne kadar zararlıdır. Çünkü elektronik sigarayı sigara içmeyen herhangi bir kişi alıp içmez. Yani kimse elektronik sigaraya başlamaz. Sigaraya başlar sonra da elektronik sigara sayesinde sigarayı bırakır.
Özetlemek gerekirse elektronik sigara da zararlıdır. Ama gelin görün ki sigara ile kıyaslandığında devede kulak gibidir. İşte bu sebeple de sizde bir akılcı hareket yaparak elektronik konusunu tekrar düşünmelisiniz.

Gelelim neden elektronik sigara?

• Normal sigaraya göre çok daha az zararlı yada önemsenmeyecek kadar zararlıdır.
• Normal sigaraya göre çok daha ekonomiktir. Yani neredeyse 3 te 1 fiyatınadır.
• Her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yani nerede canınız istedi hemen çıkarıp içebilirsiniz. Dışarıya, balkona çıkmanıza gerek yoktur.
• Yakınızda ki insanlara zarar vermez. Çünkü kimseye zarar vermez.
• Kanserojen madde içermez.

Unutmamız gerekiyor ki sigarada binlerce zararlı madde bulunmuştur.
Yukarıda ki farklardan çok daha fazlasını sayabilir yada tartışabiliriz. Ama zaten bu sebepler size yeterli olacaktır. Size tavsiyemiz e sigaraya bir şans vermenizdir. Çünkü elektronik sigaranın size katacağı çok şey olacaktır. Sevdiklerinize ve size en az zarar veren sigara türü elektronik sigaradır. Sizde kendinize bir iyilik yapın ve elektroniksigaraal.com u ziyaret ederek bütçenize ve zevkinize göre bir elektronik sigara alıp deneyin. Emin olun memnun kalacaksınız ve sağlığınızdaki farkı hissedeceksiniz.
Eğer birazcık isteğiniz var ise emin olun elektronik sigara çok şey katacaktır. Çünkü sigara içerken gerek aldığınız haz gerekse kafanızdaki sigarayı anımsatacak her şeyi elektronik sigara size yaşatmaktadır. Sizde biraz gayret ve elektronik sigara ile sigarayı kolaylıkla bırakabilirsiniz. Hatta iddiamız şu ki sigarayı bırakamıyorsanız bile azaltmanız bile bizim için büyük bir başarıdır.
elektroniksigaraal.com size birinci sınıf ürünleri bir hafta garanti kapsamında sunmaktadır. Ve Türkiye’de en kurumsal elektronik satan firmadır. Çok daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz. Elektronik sigaranın kurumsal yüzü elektroniksigaraal.com.

Web Sitemiz: Elektronik Sigara, E sigara, Elektronik Sigara Likiti Online Satış
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla