Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2016, 12:39   #1
sosyalmedya.zirvesi
Keyifli~Üye
 
sosyalmedya.zirvesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Eylül 2016
Mesajlar: 1
sosyalmedya.zirvesi is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 11%
Etkinlik: 11% Etkinlik: 11% Etkinlik: 11%
Standart Dünyanın en ünlü ve başarılı 10 sosyal medya uzmanı

DÜNYANIN EN ÜNLÜ VE BAŞARILI 10 SOSYAL MEDYA UZMANI

Sosyal medya uzmanı, internetin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkmış bir kavram. İnsanların birbiriyle haberleşme, konuşma ihtiyaçlarını gideren; birbirlerini takip etmelerine olanak tanıyan sosyal medya ağları şimdilerde reklam ve pazarlama merkezlerine dönüştü. Markaların sosyal medyanın kullanıcılara ulaşma gücünü fark etmelerinden sonra, bu platformlar tanıtım amaçlı da kullanılmaya başlandı. Bu aşamadan sonda tanıtımları profesyonelce yürütecek, markayı temsil edecek, markanın kısıtlı bütçesini genişletecek kişilere ihtiyaç duyuldu ve sosyal medya uzmanları yetiştirildi.

Dünyanın en ünlü ve başarılı sosyal medya uzmanları aslında bu günlere kendilerini geliştirerek geldiler. Küçük reklam kampanyalarından en ünlü markaların tanıtımlarını yürütmeye başladılar. Bu isimler arasından en iyi 10 kişiye yakından bakarsak:

1-Orhan Gürbüz

Sosyal Medya çalışmalarına 2004 yılında kapsamlı reklam ajansı Web Home İnternet Reklam ve Bilgi Teknolojileri’ni kurarak başlayan Orhan Gürbüz, 2005 yılında SEO Destek firmasını kurarak kişi ve kurumlara Sosyal Medya, SEO, Dijital Pazarlama, Adwords ve Analytics gibi hizmetler vermeye başlamıştır.

2-Cem Orman

Adwords ve E-Ticaret alanlarında da uzman olan Cem Orman, Türkiye’nin en iyi Sosyal Medya Uzmanları arasında gösterilmektedir. Özellikle görsel optimizasyon temelli web siteleri ile arama motorlarına uyumlu ve mobil destekli tasarımlar yapmaktadır. Ayrıca firmalara kurumsal sosyal medya tasarımları hakkında destek sunmaktadır. Aynı zamanda SEO Akademi'nin sosyal medya kursunda eğitim vermektedir.

3-Yılmaz Bozan

Başarılı Sosyal Medya uzmanları arasında yer alan Yılmaz Bozan, “Dijital Pazarlama ve E-ticaret” üzerine eğitim, sertifika programları düzenlemektedir, sektörde bilinen dergi ve web sitelerinde makaleler yazmaktadır. Şu anda kendi kurduğu revolutionDM isimli şirketinde Dijital Pazarlama, E-ticaret, S-ticaret, M-ticaret, E-ticaret Start-Up, Google Adwords, Google Analytics, SEO, SEM, Sosyal Medya & Reklam Yönetimi, Nöro Pazarlama, Nöro Web, Mobil Pazarlama, İş Geliştirme alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.



4-Glen Gilmore

Fortune 500 şirketlerine sosyal medya pazarlama stratejileri üzerine eğitimler vermektedir. Dijital Pazarlama, Yükselen Teknoloji, Marka Yönetimi, Kriz İletişimi ve Küresel Sosyal Medya Hukuku ve MBA kursları vermektedir. Dünyanın en iyi sosyal medya uzmanları arasında gösterilmektedir.

5-Richard Stacy

Kurumsal iletişimden kriz yönetimine ve tüketim markalarına kadar iletişim alanının farklı birçok alanında tecrübe sahibi olan Stacy, aynı zamanda Stacy Consulting isimli kendi ajansının yöneticiliği de yapmaktadır.

6-Rishi Saxena

Rishi Türkiye ve Orta Doğu pazarları için, Facebook’ta ölçüm çalışmaları yapmaktadır. Facebook öncesinde ise, Rishi 10 yılı aşkın bir süre medya ve pazar araştırma alanlarında çalışmış ve önemli küresel / bölgesel müşteriler edinmiştir.

Dünyanın en iyi sosyal medya uzmanları arasında gösterilen Rishi, halen Communication Management Masters eğitimine devam etmekte ve sosyal medya eğitimi vermektedir.


7-Stuart Wilkinson

Marka reklam ve araştırma komitelerini temsil eden Stuart, Pazarlama, Dijital Pazarlama, Online Reklam, Dijital Strateji, Pazarlama İletişimi konularında uzmandır.

Dünya çapında eğitimlere konuşmacı olarak katılan Wilkinson, E-mail Marketing, Pazar Araştırması ve Marka Yönetimi deneyimleri ile kurumsal firmalara hizmet vermeye devam etmektedir.



8-Mohamed Şerif Bah

Airtel’de sosyal medya uzmanı olarak yer alan Bah, online ve offline pazarlama stratejileri, marka sadakati ve lovermarks oluşturmak, profesyonel marka yönetimi, uluslararası medya iletişimi konularında çalışmaktadır.


9-Alessia Clusini

Sosyal medya pazarlama, blogging, pazarlama stratejisi ve sosyal medya danışmanlığı alanlarında dünyanın en iyi isimlerinden biri olan Alessia, Project Manager & Social Media Strategist olarak 10 yılı aşkın süredir çalışmaktadır.

FIAT, Virgin, Victoria Secret, Juventus, Vogue, Fondazione Telecom, Regione Toscana, Slow Food, La Repubblica, L’Espresso, Il Fatto Quotidiano, Rai, Radio 24, Channel 7 Australia gibi dünyaca ünlü markaların ve kuruluşların sosyal medya ve reklam çalışmalarını yürütmüştür.

10-Joel Comm

New York Times’ın En Çok Satan Yazarı ve Yeni Medya Pazarlama Stratejisti Joel Comm, sosyal medya, internet pazarlama, e-ticaret ve mobil uygulamalar konusunda uzmandır. Dünyanın her yerindeki uluslararası etkinliklerde konuşmacı olarak yer almaktadır. Microsoft, National Speaker’s Association, American Marketing Association, Business Marketing Association, IBM, One Network Direct/Digital River, The DaVinci Underground, Global 1 Training, Affiliate Summit konuşmacıları arasında yer almaktadır.


Dünyanın en iyi 10 sosyal medya uzmanının başarılı hayat hikayelerinden ilham alarak sizler de profesyonel kariyer yolunuzu çizebilirsiniz. Başarılı bir sosyal medya uzmanı olarak ünlü markalarla çalışabilirsiniz.

İletişim için:




Adres: Cevizlik Mah. Hat Boyu Çıkışı Sok. No: 32 Bakırköy / İstanbul

Çağrı Merkezi: 0850 532 30 10

Email : [email protected]

Web Site :www.sosyalmedyaegitimzirvesi.com/
sosyalmedya.zirvesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla