Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2016, 14:21   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart SMT Güvenlik Sistemleri


SMT Güvenlik Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti 2005 yılında bilişim, teknoloji ve iletişim faaliyetlerinde bulunmak amacıyla bu sektöre emin adımlarla girmiş olup, günden güne gelişen dünyaya ayak uydurmak ve artan talepleri karşılamak amacıyla çalışmaktadır.
Parmak izi
Personel Devam Kontrol Sistemi ile Elektronik Güvenlik Sistemleri alanında bulunan SMT Güvenlik Sistemleri Türkiye ’de faaliyet göstermektedir. SMT Güvenlik Sistemleri; günden güne gelişen teknolojiyi takip ederek hizmet etmektedir ve geniş bayi portföyü ile tüm çalışanlarıyla birlikte Türkiye ve çevresinde geniş kitlelere hitap etmektedir. SMT Güvenlik Sistemleri; ürün yelpazesinin büyük kısmını odaklandığı elektronik güvenlik sistemlerinden ve bilgisayar, elektrik, elektronik alanında imalatçı olarak yapmaktadır. SMT Güvenlik Sistemleri; reklâm alanında da girişimci kimliği ile öne çıkmakta ve artan oranda değer yaratan ürün ve hizmet sunmaktadır.
Yüz tanıma
Yurtiçindeki müşterilerine hizmet eden ve onların memnuniyetlerini her şeyin üstünde tutan bir firma olarak amacı; kaliteli, güvenli bir hizmet sunmaktır. Satış kapasitesini genişleterek yurt dışına da açılan bu firma; gerçekleştirdiği ticari faaliyetlerde teknolojiyi, modern yönetim uygulamalarını etkin olarak kullanmaktadır. SMT Güvenlik Sistemleri; insanlara saygı duyar, firma politikaları gereği herkese eşit davranır ve bünyesinde çalışan elemanlarının başarılarına katkıda bulunup, onları teşvik etmektedir. Her gün müşterilerine “nasıl daha fazla hizmet edebilirim” gayesiyle çalışıp; sürekli kendini yenileyen, yaratıcı düşünen ve sorumluluklarının bilincinde olarak hareket eden bir kuruluştur. SMT Güvenlik Sistemleri, kurumsal yönetimin ve etik değerlerin örnek bir uygulayıcısı olmakla birlikte işlerine daima büyük önem vermektedir. Ayrıca SMT Güvenlik Sistemleri; üretici kimliğinin yanı sıra elektronik ve bilgisayar alanında da çeşitli güvenlik sistemleri yapmış, araçlar üretmiştir.
Turnike
7/24 açık olan SMT Güvenlik Sistemleri; bünyesinde barındırdığı elemanlarıyla birlikte, günün her saati insanlara hizmet vermekte ve gelişen çağa uygun olarak ürünler üretmektedir. SMT Güvenlik Sistemleri vizyon ve misyonları gereği insanlara saygı duyarak, şeffaf bir çizgi izlemektedir. Kaliteyi ilke eden kuruluş; tüketicilerine karşı dürüst davranmakta ve herkese aynı pencereden bakarak adil davranmaktadır. Üretimlerin yaygınlaşmasıyla birlikte; yenilikçi bir üslupla takım çalışması yapmakta ve şirketlerinin gizli dosya, materyallerini kimseyle paylaşmamaktadır. Hedefi; Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe hizmet kalitesi yüksek ürünler üreterek Türkiye’nin önde gelen faal bir elektronik marketi olmaktır.
SMT Güvenlik; yüksek kapasiteli ve verimli üretim tesisleri sayesinde, değişen yaşam koşullarına ayak uydurarak, ürünlerini üretmekte ve piyasaya sunmaktadır. Elektronik sektöründe hizmet veren diğer firmaları da göz önünde bulundurarak, bu pazarda kendine büyük yer edinmiş ve kalitesini dünya çapında duyurmuştur. Yenilikçi ve bitmek bilmeyen çalışma temposuyla hâlihazırda birçok bilgisayar programı, elektronik ürünlerin sorumluluğunu üstlenen bu işletme, ürünlerinin kalitesine ve kullanılırlığına çok güvenmektedir.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla