Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Eylül 2016, 15:27   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Onay Vip Turizm | Havaalanı Transfer


Araç Kiralamada Transfer Farkı
Araç Kiralama
Araç kiralama günümüz şartlarında oldukça uygun hale gelmiştir. Uzak bir yere uçakla gitmek en uygun çözümdür. Daha sonraki adrese gitmek için, araç kiralamak, en pratik çözümdür. Araç kiralama işlerinde, şoförlü araç kiralama, havaalanından şoförlü nakil işlemleri, şehirlerarası şoförlü, şoförsüz araç kiralama, adresten adrese şoförlü nakil işleri gibi işlerle hizmet veren araç transfer uygulamaları da oldukça pratiktir.
* Havaalanı Transfer Pratik Çözümdür
Çok önemli işleriniz var ve havaalanından önemli misafirleriniz karşılanması gerekmektedir. Etkili bir karşılama istiyorsunuz. Bu sorununuzu en iyi şekilde çözecek olan Havaalanı Transfer hizmetleri, şoförlü araç kiralama ile en iyi hizmeti vermektedir. Şoförler D2 belgelidir. Deneyimli ve tecrübeli şoförlerimiz ile yolculuk, müşteri memnuniyetine dayanır. Şöförlü Araç kiralama hizmeti ile konforlu araçlarla, belirttiğiniz adreslere, misafirleriniz Havaalanından alınarak transferi gerçekleştirilmektedir.
* Diğer Transfer Hizmetleri
Havaalanından önemli misafirlerinizi alma işlemi yanı sıra, şehirlerarası transfer, shuttle transfer ve kayak transfer gibi birçok hizmet verilmektedir. Shuttle Ankara hizmetinde, adresten adrese şoförlü taşımacılık hizmeti verilmektedir. Şoförlerin deneyimi yanı sıra, son model konforlu araçlarla, transfer hizmetinin keyfini sürün. Ayrıca şoförsüz araç kiralama hizmeti de verilmektedir. Şoförlü araç kiralama işlerinde, araç kazaları ve buna benzer durumlardan şoför sorumludur. Ancak şoförsüz araç kiralayanlarda, araçtan tamamen kiralayan kişi sorumlu olur.
Gelin arabası kiralama işleri yanı sıra, toplu taşıma araçları da, şoförlü ve şoförsüz olmak üzere, kiraya verilmektedir. Şehirlerarası transfer hizmetlerinde, şoförlü araçlarla, belirtilen şehirlere ve şehir içerisindeki adreslere, taşımacılık yapılmaktadır. Transfer hizmetleri günümüz şartlarında, pratik çözümdür. Havaalanı transfer hizmetleri ile şoförlü ve şoförsüz hizmetler en kaliteli bir şekilde sunulmuştur. Şehirlerarası transfer hizmetleri, pratik çözüm sunmaktadır.
Havaalanından alınacak önemli bir misafir, kayak merkezi gibi tatil beldelerine transfer edilecek bir tatilci, adresten adrese şoförlü araçlarla seyahat etmek isteyen bir yolcu, düğününde konforlu araçlarla misafirlerini gezdirmek isteyen bir düğün sahibi, şehirlerarası seyahat işlerinde deneyimli şoförlerle ve konforlu araçlarla yolculuk yapmak isteyen bir iş adamı, en iyi seçimi yapmak için Ankara transfer hizmetlerini tercih etmelidir. Bu hizmetlerle, pratik çözüm yanı sıra, rahat ve konforlu bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla