Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2016, 16:44   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türksan | Gümrük Müşavirliği

Sirketimiz 2002 yilinda kurulmus ve güncellenen yeni yasal düzenlemelere paralel olarak 2012 yilinda TürksanGrup Gümrük Müsavirligi,danismanlik ve lojistik sirketler toplulugu olarak yeniden yapilanmistir. Sirketimiz ilk günden beri ayni kurucu - isletici Gümrük Müsavirleri ile 10 yili askin bir süredir ithalat ihracatGümrük Müsavirligi, Dis Ticaret Mevzuati ve lojistik ile ilgili her konuda sektöründe öncü ve yenilikçi hizmeti vermektedir.
Zaman içerisinde TürksanGrup Gümrükleme* olarak çözüm ortaklari ile beraber verdigi modern, hizli , güvenilir ve ekonomik hizmetleriyle sektöründe sayili isletmeler arasinda yerini almistir.
Kendi branslarinda birer uzman olan genç ve dinamik takim arkadaslarimiz ve çözüm ortaklarimizla beraber, birer çalisma partneri olarak gördügümüz firmalarimiza istikrarli düzenli ve özverili bir sekilde hizmet vermek ana prensibimiz olmustur.
Globallesen dünya sartlarinda hizmet sektörünün bütün dallarinda oldugu gibi Gümrük Müşavirliği hizmetinde de zamanin ve maliyetin ne kadar önemli oldugunu yillar içindeki deneyimleri ile de tecrübe edinen firmamiz, zamani en etkili sekilde kullanarak sahip oldugu tüm araç ve teknolojik donanimlar ile siz degerli isletmelere hizmet vermeye devam etmektedir.
ithalat islemlerinde dogru tercih.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla