Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2016, 02:14   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Moda Japon | Abiye Modelleri


2016 Abiye Modelleri
Abiye kıyafetler bayanlar için özel gün ve gecelerin kesinlikle vazgeçilmezidir.* Abiye kelimesinin temel olarak anlamı alışılmışın dışında olan demektir.* Bu nedenle de normal günde giyilmesi biraz abes olur.* Abiye kıyafetlerde önemli olan konu aynı zamanda saç ve makyajında özel olmasıdır. Bu yüzden abiye kıyafet giymek aynı zamanda bir uğraşı isteyen konudur.* Bayanlar genelde abiye kıyafet ararken en şık ve en güzelini seçmeye çalışırlar bu yüzden de birçok çeşit arasından abiye elbise modelleri seçerken kendilerine yakışanı bulmakta zorlanırlar.
*Kesinlikle her kadının özel günde şık ve gösterişli olması gerekir. Ancak bunu elbise seçimine de bağlamanın aslında öncelik olduğunu söylemek gerekir. Çünkü atasözünden de anlaşılacağı gibi çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Kendinizi ne kadar bakımlı yapar ve fiziğinize düzgün bir kıyafeti seçerseniz gözleri kamaştırmanız da o kadar farklı olur.*
Abiye modelleri ararken dikkat etmeniz gereken şey vücudunuza uymasıdır. Özellikle şunu belirtmek gerekirse her zaman trendleri seçmek sizi şık yapmaz önemli olan hangi kıyafeti neyle tamamlayacağınızdır. Bu noktada bizim size önerimiz mutlaka vardır.
Abiye Elbise Önerileri
Her yıl olduğu gibi abiye modellerinde de bu sene yine farklılıkları görmek mümkün öncelikli olan tercih trend modeller arasından olmalı bu yılda trend balık elbiselerden yana.* Eğer ki balık model bir abiyeyi taşıyacak bir fiziğe sahipseniz kesinlikle çok şanslısınız sizi hem şık hem de zarif gösterecektir.* Özellikle de abiye renginin koyu renk olduğunu unutmamanızı öneriyorum bu sene abiyelerde ise taşlar fazlaca kullanılmış yine 2016’ da fazlaca kullanılan şey derin yırtmaçlar oluyor örneğin düz olan bir üste derin bir yırtmaca sahip şık bir etek mükemmel duracaktır.* Koyu renkler hakim dedik ancak kırmızı ve gece mavisi de abiye elbise arasında sıklıkla tercih edilenler arasında.* Abiye de desenlere baktığınız da daha çok çizgi ve renkli çiçekleri görüyorsunuz bu daha çok yazın havasını çağrıştırıyor.* Ancak daha rahat ve cepleri olan bir abiye de sizi bir hayli havalı gösterecektir. Siyah bir abiye seçtiniz ise o zaman derin bir göğüs dekoltesi sizi şık gösterecektir.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla