Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Eylül 2016, 14:17   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı - Cali Dream Colsulting



California’da İngilizce Öğrenin

Yabancı dil eğitimi konusunda pratik yapıp yaşayarak dil öğrenmek en etkili dil öğrenme yollarından biridir.
İngilizce öğrenmek isteyenler, yurtiçinde dil öğrenip pratiklerini arttırmak için yurtdışına da eğitim almayı uygun görmektedir. Yurtdışı eğitim danışmanlığı konusunda destek alabileceğiniz ve size Amerika’nın en güzel eyaletlerinden olan California’da dil eğitimi alma imkanı sunan Cali Dream Consulting firmasını tercih edebilirsiniz.
En ekonomik koşullar ve uygun şartlar içinde yabancı dilinizi yurt dışında geliştirmek istiyorsanız, hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Neden Amerika’da Dil Eğitimi

İngilizce eğitimi almak için çoğu kişinin tercih ettiği özgürlüklerin ülkesi Amerika dil eğitimi almak için oldukça fazla tercih edilen bir ülkedir.
Öğrenciler hem konuşup, hem de dil eğitimi alırken bir yandan da part time işlerde çalışarak dili daha etkin kullanmaktadır.

Neden California?

Çünkü Amerika’nın en kalabalık eyaleti olan California dil okulları dünyanın dört bir yanından gelen kişilere kaliteli bir eğitim vermektedir.
Ayrıca Los Angeles gibi bir çok şehir de bu eyalettedir. Hem dil eğitiminizi ilerletip, hem de güzel şehirler keşfetmek için ihtiyacınız olan tatili de yapabilirsiniz. Yeni bir kültürü tanırken, farklı ülkelerden insanlarla arkadaş olabilir, dilinizi her zaman iyi bir şekilde kullanabileceğiniz, güzel dostluklara da sahip olabilirsiniz.
Eğitim danışmanlık firması olarak destek alacağınız Cali Dream Consulting hayallerinizi gerçekleştirmek için ilk adımı atabilmenizi de sağlayacaktır.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla