Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Eylül 2016, 11:54   #1
kamilulu1980
Keyifli~Üye
 
kamilulu1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Eylül 2016
Mesajlar: 11
kamilulu1980 is on a distinguished road
Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart E-ticaret Lideri



Hazır e-ticaret paketi neye denir

Hazır eticaret sitesi programları internette kredi kartı ve diğer ödeme sistemlerini kullanarak satış yapılabilmesini sağlayan elektronik ticaret sitelerinin temelini oluşturmaktadır. Online mağaza açmak ve bu mağazadan e-ticaret yapılmasını sağlamak için eticaret programı kullanılmaktadır.

Hangi dillerde yazılır(kodlanır)

Hazır e-ticaret paketleri genel olarak asp ve php kodlama dilleri ile yazılmaktadır. Bunun nedeni sipariş, ürün ekleme, kategori oluşturma, üyelik gibi alanların yalnız bu kodlama dilleri vasıtası ile yapılabilmesidir. Ek olarak java, flash, html, css gibi program dillerine de ihtiyaç duyulmaktadır.

Ücretli midir yoksa bedava mıdır?

Ücretli veya bedava bir biçimde online alışveriş mağazası açılabilmektedir. Ancak bedava açılan eticaret sitelerinde beklenmeyen ve istenmeyen problemlerle karşılaşılmaktadır. Başta güvenlik olmak suretiyle yazılım, dizayn ve server bazlı çıkan problemler yüzünden hem maddesel hem de hukuksal sorunlar ile karşılaşılabilmektedir.

Online alışveriş firmaları ile yapılan özel hazır eticaret paketleri ücretli bir biçimde satışa sunulmaktadır. Ücret karşılığında satılan eticaret paketleri bir e-ticaret mağazasının ihtiyacı olan hangi özellik varsa karşılamakta ve ekstra üstünlükler sunmaktadır.

Güvenlik nasıl alınır

Online alışveriş firmaları yapmış oldukları online alışveriş programlarında server, program ve ödeme sayfası olmak suretiyle üç güvenlik önlemini bir arada almaktadırlar. Bu güvenlik unsurları daha önceden belirlenmiş standartlara makuldur. Ödeme sayfalarında SSL şifreleme sistemleri, serverlarda Firewall, IPS, IDS, RAID5 ve programlarda özel kodlamalar yapılarak en sağlam alt yapı oluşturulmaktadır.

Güvenlik unsurlarına neden bu kadar dikkat edilmektedir

Ödeme sayfalarında müşterilerin ödeme bilgileri ile birlikte iletişim bilgilerinin korunması gerekir. Online alışveriş mağazası açıldıktan sonra herhangi bir saldırı ya da tehditte kapanmamalıdır. Bilgilerin yedekleri her zaman alınmalıdır, zira kaybolma olasılığı vardır. Güvenli satış nasıl yapılır konusu altında yazdığımız özellikler olmadığı taktirde bu prosedürler gerçekleştirilememektedir.

Online alışveriş programlarının dizaynları nasıl olması gereklidir ?

Online alışveriş programlarında özel dizaynlar kullanılmalı ve bu dizaynlar online alışveriş sitelerine girecek olan müşteriler güvenli olduğunu düşünmelidirler. Aynı zamanda dizaynlar istenildiğinde geliştirilebilir olması gereklidir. Aksi taktirde kısa bir süre içerisinde online alışveriş mağazası demode olabilmektedir.

Ücretleri ne kadardır

Online alışveriş programlarının ücretleri sahip oldukları özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Kullanılacak olan trafik, istenilen ekstra entegrasyonlar, kampanya sistemleri, arama motoru optimizasyonu(seo) eğitimi, promosyon modülleri ve diğer ekstra sunulan özelliklere göre online alışveriş programlarının fiyatlarında değişimler yaşanabilmektedir.
web sitemiz: https://www.hazirticaretsitesi.com
kamilulu1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla