Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2016, 21:32   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Lapiska.com - Alışverişin Güvenli Adresi

Lapiska, internet üzerinden birçok farklı kategoride ürünlerin tüketicilerle buluştuğu son derece kaliteli bir alışveriş platformudur.

Kadın ve erkek ürünleri, evcil hayvan ürünleri, kullanışlı ürünler, butik, sağlık ve kozmetik ürünleri, etiketsiz ürünler, ikinciel ürünler, ev ve yaşam ürünleri, bebek ürünleri kategorilerinde onlarca ürünün müşteri memnuniyeti esas alınarak satışı yapılmaktadır.

Hakkımızda

-Biz Kimiz?
2014 yılında sokak hayvanları yararına Instagram üzerinden açtığımız "BekareButik" ile yolumuza başladık.BekareButiğin bu iki sene içerisinde bize verdiği tecrübeler ve birikimlerle daha fazla yardım edebilmek için sitemiz kuruldu.Her gelirden kesime ürünlerimizi sunarken,kaliteyi ve ucuzluğu ön planda tutuyoruz.İlk amacımızın dışında siz değerli müşterilerimizin sevgi ve saygı dolu,eğlenceli ve kullanışlı alışverişler yapmanıza olanak sağlıyoruz.
-Memnuniyet Birinci Sırada;
Güzel ve huzur verici bir amaç uğruna çıktığımız bu yolda,siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti tabi ki ilk önceliğimiz.Memnun kalmadığınız durumlarda bizlere bildirmenizi rica ederiz.([email protected] veya [email protected] ' dan bizlere ulaşabilirsiniz.)
-Kargo Süresi;
Siz değerli alışverişseverlerimiz için kargo sürelerini indirdik.Alışverişinizi onayladıktan sonra kargo şirketinde bir problem çıkmadığı takdirde 1-3 gün içerisinde ürünleriniz elinizde olucaktır.
-İade Sorunsalı;
Etiketli ürünlerde etiket sökülmediği takdirde iadeniz koşulsuz kabul edilir,paranız size geri iade edilir.Ancak biz kendimizi geliştirene kadar bazı ürünlerde bize anlayış göstermenizi rica ederiz.(aynı ürünün farklı bedenlerinden elimizde olmaması gibi durumlarda vs.).
-Ucuzluk ve İndirim Bizim İşimiz;
Genel olarak sitemiz çok uygun fiyatlıdır,bunun yanı sıra "Fırsat Ürünleri" kategorimiz fiyatlara taban yaptırıyor.Ayrıca Dünyaca ünlü bir çok marka inanılmaz fiyatlarla karşınızda olacaktır.
-EN ÖNEMLİSİ:HAYVANSEVERLİK VE YARDIMSEVERLİK;
Başlangıcımızdan beri olduğu gibi gelirimizin bir kısmı sokak ve barınak hayvanları yararına kullanılacaktır.Ancak daha önemlisi hedefimiz "Her canlıya destek olabilmek ve fayda sağlayabilmektir!".Bunu göz önünde bulundururarak bizi tavsiye etmenizi rica ederiz.

www.lapiska.com
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla