Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2016, 21:57   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Tim Platform - İnşaat sektörünün booking.com'u!

TİM Platform;
Konut arayışında olan ev ve iş yeri sahibi adaylar, yatırımcılar, tedarikçiler ile nitelikli inşaat projelerini buluşturan, kıyaslama olanağı sunan, güvenilir olma ilkesi ile çalışarak sektörün tüm bileşenlerini bilgilendirmeyi amaçlayan bir referans merkezidir.

3 yıllık bir çalışmanın ürünü olan TİM Platform, sektörden topladığı tüm bilgileri filtreden geçirerek yine sektörün hizmetine sunuyor. Tüketiciyi doğru bilinçlendirmek ve üreticiyi de nitelikli üretime teşvik etmek misyonu ile yola çıkan ekip, kısa süre içinde dijital bir başarı hikayesine ulaşmıştır.

Konut ararken projelerin çokluğu, fiyat değişkenliği gibi etmenler alıcıların bir tercih yapmasını zorlaştırıyor. Tim Platform, inşaat sektörünün bu hereketliliğinden yola çıkarak, gayrimenkul alıcılarını nitelikli konut projeleri ile buluşturuyor. Akıllı sıralama sistemi ile tarafsız ve şeffaf bir kıyaslama imkanı bularak doğru yatırıma zaman kaybetmeden ulaşması gayrimenkul alıcısının işini kolaylaştırdığı gibi sektöre kendini doğru ifade etmek isteyen inşaat firmaları için de adil bir rakabet ortamı sunuyor. Bu sayede sektörel iletişim canlanıyor, güvenirliği kanıtlanmış konut projeleri yatırımcısına ulaşıyor.

İstanbul konut projeleri, İzmir konut projeleri, Ankara konut projeleri veya Türkiye'nin diğer illerinde ki projeleri timplatform.com rahatlıkla inceleyebilir, reklamsız web sitesinin keyfini çıkartabilirsiniz.

Web Sitemiz: Kekova Tekne Turu-Kekova Boat Trip,Üçağız Kekova Turizm
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla