Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2016, 00:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Profesyonel Tur Hizmetleri: Gezi Sevdası



Profesyonel Tur Hizmetleri: Gezi Sevdası

Günümüzde milenyum çağı ile birlikte ulaşım, iletişim ve etkileşim oldukça kolay hale geldi. Artık bir yerden bir yere gitmek, bir yerin nasıl olduğunu görüntülemek ve öğrenmek sadece birkaç dakikamızı alıyor. İnsanların her ihtiyacına da teknoloji bu yolla büyük çözümler getirmiş durumda. Randevular, otel rezervasyonları, restoranlar. Hemen her şey mevcuttur.

Tatil ihtiyacı da bunlardan birisidir. Siz de birkaç günlüğüne kafanızı dinlemek istiyor ancak tatil yapacağınız yer konusunda karar veremiyorsanız Gezi Sevdası tam da bunun için oluşturulmuş bir portal. Bu gezi portalı aracılığıyla yaşadığınız yere yakın, günübirlik gidip gelebileceğiniz veya kalabileceğiniz tatil alanlarını, tur bölgelerini görüntüleyebilir, resimlerine bakabilir, giden diğer insanların fikirlerini alabilirsiniz.

Gezi Sevdasına internet üzerindeki ana siteden ulaşabileceğiniz gibi https://www.facebook.com/Gezi-Sevdas...9011377471106/ linki üzerinden facebook sayfasına erişebilirsiniz. Ayrıca gezi sevdasının instagram adresini de görüntüleyebilir ve takip ederek gezi alanları hakkında fikir edinebilirsiniz. Gezi Sevdası kurumsal destekli özgür bir platformdur.

Sizlere en pratik ve aperatif tatil çözümlerini üretmeyi ilke edinmiştir. Amatör seyahat ruhunu kaybetmeden yolları düşmeyi, profesyonel gezi deneyimleri yaşamayı ve sizleri birer Marco Polo birer Evliya Çelebi olmaya davet ediyor Gezi Sevdası. Eğlenceli, rahat, güvenilir bir sevdayı sunuyor sizlere. Bu deneyimi de bütçenizi sarsmayacak makul fiyatlar ile tasarlıyor. Sizler de biraz uzaklaşmak, herhangi bir pazar günü dışarıda harcayacağınız para ile bir gezi yapmak, yeni yerler görmek istiyorsanız Gezi Sevdası tam da size göre! Durmayın siz de birkaç dakika sitede gezinerek kendiniz için en uygununu seçin!

Gezi Sevdası: https://www.facebook.com/Gezi-Sevdas...9011377471106/

Telefon: 0553 261 3020
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla