Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2016, 23:08   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Full Torrent Oyun İndirme Adresi



Özellikle gençlerin zamanının büyük bir çoğunluğunu bilgisayar başında geçirdiğini varsayarsak, bu vakti en iyi değerlendirme fırsatlarından bir tanesi şüphesiz ki internetten oyun indirmek . Bunu yapmakta gerçekten çok zor bir hale geldi. Torrent oyun indir sayesinde kolayca istediğiniz güncel oyunu indirebilir, ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Üstelik full oyun olarak indirip kolayca yükleyebilirsiniz.

Oyun indirirken bir diğer dikkat etmeniz gereklenlerde sistem gereksinimleri.Kullanıcılar en çok bu konuda hata yapıyor. Bilgisayarı yüksek çözünürlükte ve grafik desteği isteyen bir oyun indiriyor , sonra bu oyun bozuk diyor. Bu kesinlikle yanlış. Öncelikle bilgisayarınız bunu destekliyornu, oyunun detayından veya internet üzerinden kontrol etmeniz gerekli. En ufak değişiklik bile desteklememesine sebep olabilir.

Örneğin, Nvidia ekran kartına sahip bir bilgisayar sahibi AMD oyunlarını desteklemeyebiliyor. Oyun indirdiğiniz yer bunu açık açık söylemesine rağmen hala indirip kurmaya çalışanlar var. Buna da oyun indirirken dikkat etmeniz gereken hususlardan birtanesi olduğunu vurgulamak istedim. Siz de bu hataya düşmeyin,torrent oyun indir web adresine giriş yapıp son hızda oyununuzu indirin. İyi eğlenceler.
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla