Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2016, 15:05   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Gayrimenkul Satışında En Güvenli Adres



Gayrimenkul Satışında En Güvenli Adres

Gayrimenkullerinizi değerinde ve en iyi şartlarda satmak için size en iyi şekilde yardımcı olacak olan sahistanalsat.com internet sitesi hizmet vermeye başlamış durumdadır. Site kurulum için tüm gerekli çalışmaları tamamlayarak takipçilerine gerekli imkânları sağlamış durumdadır. Siteden faydalanmak için öncelikli olarak yapmanız gereken tek şart üye olmanızdır. Üyelik için kişisel bilgilerinizi ilgili yerlere doldurmanız yeterlidir.

Şahsi bilgileriniz kesinlikle en güvenli şekilde saklanmakta olup kesinlikle paylaşılmamaktadır. Site bu konuda son derece güvenli korunmaktadır. sahistanalsat.com gayrimenkul alanında tüm taşınmaz mallarınızı en iyi şekilde satmanızı sağlamaktadır. Sitede gayrimenkullerinizi yayınlamak için ücretsiz ilan ver bölümüne giriş yaparak ilan verebilirsiniz.

Dilediğiniz kadar özelliklerini yazarak gayrimenkulünüzü tanıtabilir ve bu şekilde daha hızlı satılmasını sağlayabilirsiniz. Sitede yayınlanan ilanlarınızı sahibinden satılık şeklinde yayınlamakta olan site birçok gayrimenkulü aynı anda satmaktadır. Site üzerinden satılan gayrimenkullerin ödemeleri ve görüşmeleri bizzat gerçek sahiplerine yönlendirilerek birebir görüşme imkânı sağlamaktadır. Satışlarda belirli sözleşmeler yapılarak sahiplerine teslim edilmektedir. Satılan tüm gayrimenkuller siteden anında güncelleştirme yapılmakta ve siteden silinmektedir.

Site 7/24 online olup günün dilediğiniz saatinde ziyaret edebilirsiniz. Siteden ayrılmak için hiç bir şart olmayıp dilediğiniz zaman üyeliğinizi iptal etmeniz mümkündür. Sitede en çok rağbet gören satılık ilanlar arasında daireler, arsalar ve yazlık konutlar ilk sıralardadır. Sahibinden satılık olan ilanlar en çok ziyaret edilen bölümlerdendir. Sizde gayrimenkullerinizi en iyi şartlarda değerlendirmek için www.sahistanalsat.com a üye olmalısınız.

sahistanalsat.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla