Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2016, 13:56   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Evden Eve Nakliyat


Bursa Evden Eve Nakliyat
Bursa Doğan nakliyat firması olarak 1994 yılında çıkmış olduğumuz yolculuğumuza her geçen gün kendimizi ve ekipmanlarımızı teknolojik gelişmeler doğrultusunda yenileyerek devam ediyoruz. Firma olarak amacımız kesinlikle müşterilerimizin hiçbir şekilde sorun yaşamadan eşyalarının belirtilen adrese taşınmasını sağlamak. Bugüne kadar referans anlamında birçok müşterimize hizmet verdik sitemiz olan http://www.bursaevdenevenakliyati.com’a girdiğiniz de referanslarımızı da detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
İnsanlar taşınma sürecinde her zaman endişelenir bu süreç taşınmadan önce başlar ve taşınma esnasında da devam eder. Bizler Doğan nakliyat firması olarak bu endişeyi hiçbir müşterimize hissettirmeyiz bizim için önemli olan aldığımız eşyanın güvenli bir şekilde belirtilen adrese taşınmasıdır. Bu nedenle de taşıma esnası en hassas şekilde yapılmaktadır.
İster firmanız olsun isterseniz eviniz bursa evden eve nakliyat firması olarak size her zaman hizmete hazırız. Bize aşağıda vereceğimiz telefonlarımızla ya da sitemiz üzerinden ulaştığınız da taşıması yapılacak olan eşyanın bilgileri detaylı bir şekilde istenecektir. Dilerseniz asansörlü nakliye hizmetimiz ile en yüksekteki dairelere bile eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyabiliriz.
Bünyemizde yer alan araçlarımız son model olmakla birlikte eşyaların güvenliği düşünülmüştür. İster mobilya olsun ister beyaz eşya ister elektronik olsun isterse hassas eşyalar en kısa zamanında adresinizden alınacak ve belirtmiş olduğunuz varış noktasına eriştirilecektir. Bursa evden eve taşıma firması olarak yıllardır bize duymuş olduğunuz güvenin farkındayız bizde bu güven duygusuna hiçbir şekilde zarar vermeden hizmetlerimizin kalitesini büyüttük ve büyütmeye devam ediyoruz.
Bursa evden eve Firmamız bünyesinde yer alan elemanlarımız tamamen nakliye konusunda yetişmiş uzman kişilerdir ve profesyonel bir şekilde paketleme yapmaktadır. Üstelik paketlenmiş olan eşyalarınızın dahi kontrolünü yaparak sizin gözden kaçırmış olduğunuz noktalar hassas bir şekilde giderilir. Nakliye konusunda eşyanızın çokluğu ya da azlığı bizim için önemli değildir her boyuttaki eşyalara karşı araçlarımız mevcuttur. Firmamız yalnızca bursa içinde değil isterseniz şehir dışı nakliyat konusunda da size yardımcı olabilir.
Garantili ve de uzman kişilerden nakliye yardımı istiyorsanız mutlaka aşağıda belirtmiş olduğumuz telefon numaralarından bizlere ulaşmalısınız. Eşyalarınıza nakliye ve montaj esnasına kadar gözümüz gibi bakacağımızdan emin olabilirsiniz.
0224 - 441 88 87
0541 - 442 18 14
0533 - 032 60 41
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla