Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2016, 18:14   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İkinci El Eşyacılar

Son zamanlarda gelen fiyat artışları ve benzeri zamlar insanları büyük bir oranda etkilemiş bulunmakta. Özelliklede ev ürünleri üzerine gelen yükselişler dar gelirli aileleri oldukça sıkmış bulunuyor. Buna dayalı olarak bu kapsamda ikinci el eşya alanlar üzerine yapılan araştırmalarda sıfır ürünü satın alanlar üzerine büyük bir yoğunluk görülmektedir. Özellikle de dar gelirli aileler bu yönde harcamalar yaparak tasarruf etmektedirler.

Satın alınan ürünlerin tamamı az kullanılmış veya az deforme ile satışa çıkması 2.el eşya alanlar tarafından oldukça ilgi görmekte. Daha az parayla evlerini döşemek isteyen insanlar bu doğrultuda evlerinin bir bölümünü veya tamamını almış oldukları ürünler ile rahatlıkla döşeyebilmektedir.

Bu ürünler arasında en çok tercih edilenler ise genellikle ikinci el mobilya alanlar üzerine satın alma işleminin gerçekleştiği mobilya ürünleri baş göstermektedir. Gardırop, masalar, yatak veya ranza gibi birçok ürünün mobilyalardan oluşması bu kategoride ki alışverişin güçlü olmasında büyük bir rol oynamasını sağlamaktadır. Sizlerde bütçenize göre evinizi ikinci el eşya alarak döşeyebilir ve tasarruf edebilirsiniz.

Elbette ikinci el kullanılmış eşyaları aldığınızda ekonomik olarak rahlayacak ve belli bir süre işleriniz daha kolay ilerleyecektir. İkinci el eşyaların el değiştirmesinde en büyük rolü olanlar ise bildiğiniz gibi ikinci el eşyacılardır. Burada tanıtacağımız web sitesi genelde bölgesel hizmet veren Ankaranın en iyi firmalarının olduğu bir platformdur. ikinci el eşya ankara ilinde öğrenci portföyünün çoğunluğu nedeni ile çok sülkilasyon olan bir sektördür. Sizlerde evinizde yada işyerinizde bulunan eşyaları değerinden ve nakit olarak satmak istersiniz esyacilir.com web sitesine girip buradaki uzman firmalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Web : İkinci El Eşyacılar ? 2 El Eşyacılar
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla