Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2016, 19:37   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 3m Shuttle | Ankara Shuttle


Ankara’ da Vip Transfer Hizmeti
Araçlarımız bizim en büyük kurtarıcımızdır bu nedenle de ulaşım noktasında aracınız varsa rahat edersiniz. Ancak öyle durumlar vardır ki aracınız olsa da kendi arabanızla seyahat imkanınız olmayabilir. Bu bazen turistik bir gezi bazen de bir iş toplantısı bu noktada yapabileceğiniz en doğru karar da bir oto kiralama merkezinden araç kiralamak olacaktır. Genellikle de yapılan işlem bu yönde olur.
Bizde 3M shuttle & rent a car olarak müşterilerimize bu yönde hizmet sunuyoruz. firmamız 2012 yılında Ankara’ da kurulmuş ve özellikle Ankara içerisinde vip hizmet noktasında markalaşmıştır. Esenboğa shuttle olarak hizmet vermekte olan firmamız sizi sefer sonrasında gideceğiniz noktaya konforlu ve hızlı bir şekilde eriştirecektir. Ankara shuttle olarak daima müşteri memnuniyetinden yana olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Hizmetlerimiz arasında yer alan vip transfer işlemi ile kendinizi özel hissedeceksiniz. İster kurumsal isterseniz de bireysel anlamda size her türlü transfer hizmetini sağlayabiliriz.
Ankara’da Esenboğa transfer denildiğinde bugüne kadar her zaman ilk akla gelen firma olma liderliğimizi sizden gelen olumlu yorumlar ve eleştiriler sayesinde sürdürmekteyiz. Özellikle kafileler için tur hizmetlerimiz, şoförlü araç kiralama hizmetimiz sayesinde sayınız ne olursa olsun sorunsuz bir şekilde transfer işleminiz gerçekleştirilecektir.
Ankara gerek seferler açısından gerekse insan yoğunluğu açısından oldukça kalabalık olan bir şehir dolayısıyla bu kalabalık seferler sonrasında uçaktan indiğinizde sizi bekleyen bir ulaşım aracı yoksa gideceğiniz noktaya erişebilmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Böyle bir sorunla karşılaşmamak ve zaman kaybına uğramak istemiyorsanız Ankara Esenboğa Havaalanı Transfer - 0 541 298 06 06 sitemiz üzerinden ya da +90 850 888 0 312 numaralı telefondan bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.
Araçlarımız tamamen sizin konforunuz düşünülerek seçilmiş ve rahattır. Tüm bakımları yapılmış gerek iç ve gerekse dış temizlikleri itinalı bir şekilde günlük olarak gerçekleştirilmektedir.
Kısacası Ankara’ da ulaşım ve tur hizmetleri denildiğinde bizi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Önce rezervasyon durumunda sizi Esenboğa’ dan karşılayıp istediğiniz noktaya ulaştırabiliriz. Bünyemizde bulunan lüks araç filomuz her zaman transfer işlemleriniz noktasında hazırdır.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla