Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2016, 21:27   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Seslendirme ajansları

Seslendirme Nedir?

Seslendirme, bir reklam tanıtımı olsun bir dublaj işlemi olsun ya da herhangi bir belgesel olsun, konuşmayla zenginleştirilmesi şeklinde açıklanabilir. Seslendirme, günümüzde artık birçok için kullanılan bir işlemdir. Birçok reklam firması seslendirme sanatçılarıyla bu işlemi gerçekleştirmektedir.



Seslendirme İçin Nasıl Hizmet Alabilirim?

Seslendirme işlemi için esasında birçok ajans hizmet vermektedir. Seslendirme ajansları aracılığıyla gerçekleştirilen çalışmalar, birçok projenin amacına ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Sesin insan üzerinde yadsınamaz bir etkisi olduğu kabul edilirse özen isteyen bir iş olduğu da söylenebilir. Bu özenin oluşması içinse işinin ehli bir seslendirme ajansıyla çalışmak gereklidir.

Seslendirme ajansı olduğu kadar seslendirme sanatçıları da bu noktada önem arz etmektedir. Ayrıca seslendirme ajansları çeşitli jingle, fon müzikleri, ve jenerik müzikleri gibi çalışmalar da yürütmektedir.

20 yılı aşkın bir süredir seslendirme hizmeti veren ajans, alanında profesyonel çalışmalar gerçekleştirerek sizlere kaliteli bir çalışma sağlamaktadır. Şirket sadece Türkçe seslendirmeleri değil aynı zamanda çeşitli yabancı diller için de seslendirmeler gerçekleştirmektedir. Şirket birçok ünlü dizinin çalışmalarında etkin bir şekilde rol oynamış, reklamlar için çeşitli alt yapı çalışmaları gerçekleştirmiş bir firmadır. Sözlü tv jingleları, tv sinyal müzikleri, radyo spot müzikleri veya santral bekleme müzikleri çalışmaları da gerçekleştirilmektedir.

Seslendirme yapan ajans nasıl bulunur?

İnternetten seslendirme yapan ajans sayısı oldukça fazladır. Google gibi arama motorlarına yazarak bulabilirsiniz. Ancak iyi bir seslendirme ajansı arıyorsanız sesiziyi terih etmenizi öneririz. Siz de hizmet almak istediğiniz bir seslendirme, müzik çalışması ve jingle gibi çeşitli tanıtımlar için firmadan destek alabilir ve kalitenin farkını sesli olarak hissedebilirsiniz! Sizler de seslendirme hizmeti alabilmek adına sesizi.com 'u tercih edebilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla