Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2016, 23:43   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Topuk Dikeni Tedavis




Topuk Dikeni Terliği Kullanım Şekli


Ürünün kullanımına, bacak kaslarının ham olması nedeniyle başlangıçta oluşabilecek ağrıların önlenmesi için ilk 1 hafta sabah, öğle ve akşam 20'şer dakika olarak başlanmalıdır. Sonraki günlerde bacak kaslarının kullanıma alışmasıyla birlikte belirli aralıklarla günde 2 saat kullanılması yeterli olup daha fazla kullanımında sakınca bulunmamaktadır.
Ürünümüz, tedavi amaçlı üretilmiş olup ev içinde ve zemini uygun olan kapalı mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünümüz tek model olup her ayak yapısına ve ayak ölçüsüne ayarlanabilir şekilde standart numarada kullanımınıza sunulmuştur. Ürünümüzün doğru kullanım şekli ise ayak topuğunun resimlerde görüldüğü gibi bir kısmı dışarıda kalacak şekilde ayarlanarak kullanmanızı öneriyoruz.

2011 yılında ortaya çıkardığımız bu ürünle topuk dikeni tedavisinde yüzde 95'lik olumlu bir geri dönüş ile büyük bir başarı sağladık. Kalan %5'lik kesimin ise topuk dikeni terliğinin önerilen tedavi şekline ve sürelerine uymadıkları ve bu nedenle tedavilerini tamamlayamadıklarını tespit etmiş olmamız nedeniyle ürünümüzün belirtilen talimatlara uygun bir şekilde kullanılması tedaviyi önemli ölçüde etkilemektedir.


Topuk dikeni nasıl geçer?

Topuk dikeni'nin oluşma sebebinin zedelenme sonucu esnekliğini kaybetmiş olan plantar fascia adlı tendonun işlevini yerine getirememesi olduğu bilinmektedir.
Ürünümüzün makaslı ve kavisli yapısı ayak tabanının altında bulunan bu tendona yürüdükçe masaj yaparak eski esnekliğine kavuşmasını, dolayısıyla topuk dikeni ve aynı bölgede oluşan tüm ödemlerin dağılmasını sağladığı için, tekrar nüks etmemek üzere yok ederek tedaviyi tamamlamış olur. Topuk dikeni tedavisinde ürünümüz dışında başka bir tedavi yöntemine gerek duyulmamakta olup düzenli kullanım sonucunda en kronikleşmiş topuk dikeni vakasında şikayetlerin tamamen bitmesi ve olumlu sonuçların alınması 4 ila 7 hafta arasında gerçekleşmektedir.
Topuk dikeni tedavisi sona erdikten sonra terliklerin haftada en az 2 gün yine belli aralıklarla kullanılmaya devam edilmesi gün içinde oluşan yorgunluğun giderilmesi, vücuttaki kan dolaşımının hızlanması ve bacak kaslarının güçlü kalması için egzersiz amaçlı faydalanılması açısından önemle tavsiye edilmektedir.

2011 yılında ortaya çıkardığımız bir ürünle topuk dikeni tedavisinde yüzde 95'lik olumlu bir geridönüş ve kesin bir başarı sağladık. Kalan %5'lik kesimin ise topuk dikeni terliğinin önerilen tedavi şekline ve sürelerine uymadıkları ve bu nedenle tedavilerini tamamlayamadıklarını tespit etmiş olmamız nedeniyle ürünümüzün belirtilen talimatlara uygun bir şekilde kullanılması tedaviyi önemli ölçüde etkilemektedir.




Web Sitemiz: Selüter Terlik-Topuk Dikenine Kesin Çözüm-Topuk Dikeni Terliği
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla