Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2016, 17:01   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Anlık Haberler



Anlık Haberler

Türkiye ve Dünya gündemindeki bütün gelişmelerden anında haberdar olmak istiyorsanız www.anlikhaberler.com internet sitesini takip edebilirsiniz. Gündeme ışık tutan haberleri ile doğru ve kaliteli habercilik anlayışını benimsemiş olan siteden alacağınız haberleri başka bir kaynaktan teyit etmenize gerek kalmaz. Aynı zamanda son dakika haberleri ile bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olur ve aldığınız bilginin doğruluğundan da emin olabilirsiniz.

Gündem, siyaset, magazin ekonomi ve spor haberleri alanında kategorilere ayrılmış haberlerin yanı sıra sitede günlük burç yorumları, hava tahminleri ve para piyasalarının son durumu da okuyuculara bildirilmektedir. Tam donanımlı olarak hazırlanmış, okuyucuların bütün taleplerini karşılayabilecek nitelikteki bu site kısa sürede okuyucuların beğenisini kazanmıştır.

Anlık haber alma imkanına sahip olduğunuz sitede yer alan haberler kesinlikle doğru kaynaklardan alınarak okuyuculara aktarılmaktadır. Sizler için çalışan editör ekibi haberleri süzgeçten geçirerek ve kategorilere ayırarak sunmaktadır. Ayrıca günlük gazeteleri takip edebileceğiniz gazete oku bölümünde Türkiye’de günlük yayın çıkartan bütün gazeteleri ve köşe yazarlarını okuyabilirsiniz. Ayrı ayrı haber sitelerinde yazar veya haber aramak yerine tek bir adresten hepsine ulaşabilirsiniz.

İnternet sitesinin ana ekranında bulunan son dakika haberler bölümü sürekli güncellenmektedir. Haber anlamında aradığınız her şeyi bulabileceğiniz site kısa sürede bir numaralı haber kaynağınız olacak. Görsel olarak da özel olarak hazırlanan sitede göz yormayan yalın bir görüntü bulunuyor. Bu da okuyuculara sakin bir şekilde haberlerini ve gazetelerini okuma imkanı sağlıyor.

anlikhaberler.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla