Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2016, 20:21   #1
kamilulu1980
Keyifli~Üye
 
kamilulu1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Eylül 2016
Mesajlar: 11
kamilulu1980 is on a distinguished road
Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Pilates Sezonu Açıldı

Yazın gelmesine oldukça az bir süre kaldı. Son dönemlerde kadınların vazgeçilmez egzersiz tekniklerinden biri olan pilates, bu yılda sıkılaşmak ve kışın alınan fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi.

Bedenin dengeli tutulmasına yardımcı olan, temel kaslar üstüne yoğunlaşarak omurgayı destekleyen bir egzersiz programı olan pilates ile vücut kısa zamanla forma giriyor. Bu nedenle bu sezon da kışın aldığı fazlalıklardan kurtulmak isteyenlerin birinci tercihi pilates.Web sitemizden en ucuz pilates topu ve en ucuz pilates seti sipariş edebilirsiniz.

Pilatesburda.com uzmanları, pilatesin zayıflatmanın yanısıra dengeli bir duruşa, iyi bir kemik yapısına, gergin bir karına ve ince bir bele sahip olmakta da yardımcı olduğunu söylüyor. Nefes egzersizi ile beraber yapıldığında daha iyi sonuçlar veren pilates, egzersiz sırasında doğru kasların doğru şekilde tutulması gerekiyor. Pilates, kaslarınızı yavaş, düzenli ve bilinçli hareketlerle eğiterek, psiklojik olarak rahatlamanıza ve dinlenmenize yardımcı etken oluyor. Düzenli bir şekilde en az 20 seans yapıldığında, farkın çok net görüldüğü pilates ile pelvis ve karın bölgesi denetimi arttırılıyor, böylece özü güçlendirilmiş oluyor. Pilates egzersizi ile bedenin esnekliği, eklem dinamikliği, dengesi ve duruşu güçlendiriliyor.

Pilates egzersizi öncesi kesinlikle bedenin ısıtılması gerekiyor. Bunun için Pilatesburda.com uzmanları biraz yürümek ve esneme hareketleri yapmayı tavsiye ediyor. Yürüyüşünüzü hesaplamak için Pilatesburda.com’da indirimle satışta olan atılan adım sayısını, yakılan kalori miktarını, gidilen mesafeyi ve zamanı gösteren pedometreleri kullanabilmeniz mümkün..

Güçlü karın kasları hayal değil

Isınma prosedürünün sonrasında pilatese başlayabilirsiniz. Karın bölgesini güçlendirmek için ilk önce sırtınızın üst kısmı pilates topunun üstüne gelecek biçimde uzanın. Bacaklarınızı bükün. Ellerinizi başınızın arkasında birleştirin. Nefes alın ve bedenin uzun üst kısmını yukarıya kaldırın. 10’arlı setler durumunda bunu yenileyin. Çalışma yaptığınız zeminin rahat olması için Pilatesburda.com Pilates Minderlerinini tavsiye ediyor.

Doğru duruş için pilates

Pilates ile yapacağınız kolay hareketlerle duruşunu değiştirebilirsiniz. Bunun için ilk önce dizlerinizi kırın. Sol bacağınızı arkaya doğru uzatın ve topu dizinizin altına koyun. Topunuz yoksa hızlı kargo hizmetiyle Pilatesburda.com’da indirimle satışa sunulan en ucuz pilates topu ve en ucuz pilates seti alarak sahip olabilirsiniz. Elleriniz öndeki bacağınızın yanısıra dursun ve ağırlığınızı ellerinize verin. Yavaş yavaş nefes alın ve topu dizinizde içe ve dışa çevirin. Hareketi her iki bacağınızla 10’ar kere yenileyin.

web sitemizden kapıda ödeme pilates seti satın alabilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere

Detaylar: www.pilatesburda.com adresinde
kamilulu1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla