Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2016, 21:07   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Vaillant Kombi Servis Ekibi

Beyaz eşyalar arasında kullanımı en çok yapılanlara bakıldığı zaman ilk sıralarda mutlaka buzdolapları, bulaşık makineleri ve çamaşır makineleri yer alır. Son yıllara bakıldığında kombi ve klima kullanımlarında da oldukça artış gözükmektedir. Özellikle yaz ayları ve kış aylarında kullanım olarak tercih edilen kombiler kullanıcılara oldukça fayda sağlamaktadır. Tüm beyaz eşyalarda olduğu gibi kombilerde de beklenmedik arızalar söz konusu olmaktadır. Bu durumda herhangi bir telaşa kapılmadan ve müdahale de bulunmadan Vaillant kombi servisi ile irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

Firmamızdan alacağınız bakım, arıza ve yedek parça değişimleri hakkında destek için müşteri hizmetlerimiz ile görüşmeniz yeterli olacaktır. Sizlere uygun olduğunuz en kısa süre içerisinde ekiplerimiz yönlendirilecek ve arızanız ile ilgili çalışmalar yapılacaktır. Servisimiz adresinize geldiğinde kombinizin bakımı için gerekli yardımları sizlere sunacaktır. Yerinde ve kısa sürede kombinizin bakımı için gerekli işlemler tamamlanır. Arızalarda ise yapılan ilk işlemler ön kontrollerdir. Sorunun tespitinin yapılması sonucunda müşterimize arızanın durumu hakkında gerekli paylaşımlar sağlanır ve problemin yerinde ya da atölyelerde giderileceği bilgi iletilir. Bu durum için müşterimizin onayı üzerine Vaillant Kombi Servis kombinizi güvenilir şekilde atölyemize götürerek gerekli çalışmalara başlamaktadır. Çözüm esnasında karşılaşılacak herhangi bir farklı bir sorun için yedek parça değişimi yapılması gerekiyorsa bu konuda temsilcilerimiz sizlere geri dönüş sağlayacaklardır. Çalışma arkadaşlarımız mesleklerinde profesyonel ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Meslekleri ve tecrübeleri ile ön plana çıkan ekibimiz ürünlerinizi en kısa sürede sizlere geri getirerek kullanmalarınızı sağlıyor. Beyaz eşya konusunda da mağdur olmadan kullanımlarınızı her zaman gerçekleştirebilecek, kombilerinizi verimli biçimde kullanabileceksiniz. Kombiler evlerde en önemli ürünler arasına girdiği için sizler her zaman bu seçeneklerden yararlanabilirsiniz.

Firmamız sizlere her zaman daha iyi hizmet sunabilmek adına da servis içerisinde gerekli motivasyonu çalışma arkadaşlarına sağlamaktadır. Müşteri memnuniyeti firmamız açısından oldukça önemli olup bu konuda tüm servis olarak hassasiyet göstermekteyiz. Sizlere sunacağımız bakım, arıza ve yedek parça değişimlerinde de bir yıl garanti sunarak kombinizde aynı sorunu tekrar yaşadığınızda ücretsiz olarak destek sağlamaktayız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla