Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2016, 22:58   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Oyunuyükle En Güzel Oyunlar

En Güzel Oyunlar
Oyunlar insanların gündelik hayat koşuşturmasından sıyrılması noktasında en büyük yardımcılarından bir tanesi dolayısıyla her insanın oyun oynadığını söyleyebilmek mümkün. Ancak burada önemli olan elbette ki yaş aralığı örneğin daha küçük yaştaki çocukları masin oyunları tercih ederken yaş ortalaması yukarıya doğru çıktıkça oyunların kalitesi ve de konusu değişiklik göstermektedir. Sonuçta herkesin bir şekilde kafasını dağıtmaya ihtiyacı var bu da ister istemez bu sektörün biraz daha gelişmesine neden oluyor. Masin oyunları gerek keyif verici konuları gerekse aksiyonu bol olması itibariyle erkek çocukları tarafından tercih edilmekte ancak oyunlarda kendi arasında kalitesine göre değişiklik gösteriyor.Örneğin Oyun Yukle - Pulsuz Komputer Oyunlari, Android Oyunlari sitesinde yer alan oyunların tamamı bu konuda profesyonelce hazırlanmış ve seçilmiştir.
Site içerisinde yalnızca tek bir oyun kalıbı bulunmuyor yani futbol ile alakalı bir çok futbol oyunları mevcut. Sonuçta sizi eğlendirecek olan oyunlar mevcut. Akıllı cihazların hayatımıza hızlı bir şekilde girmiş olması aynı zamanda bu oyun sektörünün de kendini biraz daha geliştirerek mobile doğru dönmelerine neden oldu. Özellikle de android ve iOS uygulamaları sayesinde cep telefonunuza indirdiğiniz bir oyunu istediğiniz her yerde rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Online seçeneklerinin de yer alıyor olması sizin karşılıklı bir rakip çerçevesinde oynadığınız için daha fazla ilgi görüyor.
Bu oyunlara örneğin doyus oyunlarinı örnek gösterebilir. Çünkü erkeklerin genellikle oyun denildiği zaman aksiyonu bol olduğu için doyus oyunları akıllarına geliyor. Yine yukarıda belirtmiş olduğumuz oyunuyükle sitesi bu konuda da liderlikteki yerini almış diyebiliriz çünkü özellikle de erkek çocuklarının ilgisini çekebilecek her türde doyus oyunlari yer alıyor.
Eskiden oyun denildiğinde akla gelen ilk şey joystik yardımıyla oynanan oyunlar gelirdi ancak bugün teknoloji bizi öyle bir noktaya getirdi ki oyunların kalitesi de giderek yükselmeye başladı. Aynen bu doğrultuda site içerisindeki oyunların grafik yapısı ve de görselliği kesinlikle size bir oyun değil gerçekliğin içerisindeymiş etkisi yaratacak. Zaten aksine bir durumun da düşünülmesi mümkün değil çünkü site yönetimi alt yapılarını en ince ayrıntısına kadar düşünmüş ve ona göre tasarlamış. Oyuna giriş yaptığınızda takılma ya da buna benzer bir durumla karşılaşmıyorsunuz.
Sonuç olarak kalite ve kendine güvenen bir site içerisinde olduğunuzu bilmelisiniz.
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla