Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2016, 00:58   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yük Taşımacılığı Nakliye



Yükle Gitsin

Yükü olanlar ve yük taşıyanların bir arada olduğu bir ortam olan yükle gitsin, nakliye konusunda ihtiyacınız olan her konuda destek veren bir portaldır.
Eğer yükü taşıyıp boş dönmek istemeyenlerdenseniz, bu sisteme ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Yükle gitsin, yük taşımak isteyenler ve yükü olanlar için en ideal ortamı yaratarak birbirleri ile olan iletişimlerini en iyi koşullarda kurmak için bir köprü görevi görüyor.
Özellikle sürekli taşıma işi yapan firmalar, uzun yola gittiklerinde geri dönüşü boş geçirmemek için güzergahlarına yönelik yük hizmeti almak için, bu site sayesine yük taşımacılığı yapabilecekler.

Ne Taşıyabilirsiniz?

Kişisel olarak taşınma işleriniz için ya da kurumsal talepleriniz için eşya ya da mal taşıma hizmeti alabilirsiniz.
Yurtiçi ve yurtdışında nakliye hizmetleri veren onlarca firma arasından bütçenize uygun olanı seçerek, çift yönlü bir yük taşımacılığı hizmeti alabilirsiniz. Yeni nesil bir yükü olan ve yük taşıyan portalı olan bu sisteme, istediğiniz bölge için hizmet alabileceksiniz.

Hızlı ve Güvenilir Taşıma Hizmeti

Sisteme üye olduğunuzda yük taşı bölümüne tıklayarak, gideceğiniz güzergah için bir yük taşıma talebi olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Güvenilir bir yük taşıma hizmeti için gerekli olan her konuda destek alabileceğiniz firma, nakliye işlerini profesyonel bir deneyimle yapan üyeleri ile, nakliye hizmeti almak isteyen kurumsal ya da bireysel talepleri değerlendiriyor.
Başarılı bir şekilde yararlanacağınız yükle gitsin sitesinde, ihtiyacınıza uygun olan taşıma hizmetlerini alabilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla