Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2016, 01:45   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Smart Sailing Academy Yelken Eğitimi


Mavi İle Sizi Buluşturan Yelken Turları
Kalabalıklar genellikle insanın canını sıkan ortamlardır özellikle de yoğun iş hayatı ve büyük şehirlerde yaşayan kişiler bu durumu genellikle yaşarlar. Üstelik dört duvar arasında hapis kalmak ve de tatil yüzü görmemek bu can sıkan durumu gittikçe perçinleyecektir. Hiç düşündünüz mü ege ve Akdeniz’in mavi ve de serin sularında ve güzel koylarında derin bir yolculuk ve sürükleyici bir seyahat.
Bu iş için kesinlikle yelken gezisi en ideal olanıdır. Çünkü insan denizdeyken özgürdür ve kendini daha rahat hisseder.* Eğer ki yelken turu denildiğinde aklınıza bir firma gelmiyorsa o zaman kesinlikle sizlere Smartsailing Akademi’yi öneriyorum çünkü yunan adalarının muhteşemliğini ve ege denizinin birbirinden şahane koylarını size baştan sona gösteriyor.
Yelken tatili ile tamamen kendinizi alışılmışın dışında bir tatil içinde hissedeceksiniz. Tekneler tam bir konfor abidesi ve modernliğin üst noktasında. Üstelik tekne içerisinde unutamayacağınız aktivitelerde sizleri bekliyor olacak.
Smart sailing ile yalnızca gezmekle kalmıyor isterseniz yelken eğitimi de alabiliyorsunuz. Hatta kaptanlık eğitimini de size sağlayabiliyorlar. Mavi ile bütünleşmek doğanın tam ortasında olmak elbette ki sizinde hakkınız. Belki bugüne kadar doğru bir firmayla çalışmadınız ya da kendiniz gideceğiniz yerleri tam olarak bilemediniz tatilinizin akışını Smart sailing’ e bıraktığınız zaman size bugüne kadar hiç unutamayacağınız bir tatil ve tur imkânı sağlayacak.
Rüzgârın dalgalarla dans ettiği doğanın tüm güzelliğini ayaklarınızın altına aldığı yerdeki ve gökteki mavinin birleştiği bir tatilin göbeğinde olmak sizinde hakkınız. Huzuru doyasıya yakalamak istiyorsanız kesinlikle hiç zaman kaybetmeden Smart sailing’teki yerinizi ayırt etmelisiniz.
Firma içerisinde yer alan hocaların ehliyetleri tamamen uluslar arası alanlarda geçerlidir bu yüzden herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Tüm hocalar sertifika sahibidir ve de teknelerde 6 kişi olur. Geziler sırasında sizlere eşlik edecekolan profesyonel eğitmenler küçük adalarda demir atıp sizlere denizin kristal berraklığını seyrettirecektir.* Dilediğiniz gibi yüzebilir ve de gerçekten yüzmenin ne kadar keyifli bir şey olduğunun farkına varabilirsiniz.
İletişim için http://smartsailing.org/tr/yelken-egitimi.html sitemizi ziyaret edebilir ve detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla