Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2016, 21:09   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Film Tavsiyesi - Sinema Rehberi


HERGÜN 2 SAATİMİZİ NEREYE HARCIYORUZ?
Günümüz yaşam standartlarında zamanın çok önemli olduğu bir dönemdeyiz. İş stresi, eğitim stresi, sınav stresi derken insanın kendine ayıracak veya kafasını dağıtacak vakit bulması bir hayli zorlaşıyor. Bu tip durumlarda da özellikle üşengeç bir insansak veya hava şartlarının elverişli olmadığı zamanlardaysak, vaktimizi mutlaka birşeyler okumak veya izlemekle geçiriyoruz. Peki hangi şeylere zaman ayırıyoruz?
Bugün bir çok insanın elinin altında TV, masa üstü bilgisayar, tablet , laptop gibi ürünlerden en az bir kaçı bulunuyor. İster istemez hobimiz olsun veya olmasın birşeyleri sürekli izliyoruz. Yeri geldiğinde de mutlaka ya kitabını daha önce okuduğumuz, yada çok ses getirmiş bir filmi merak edip izlemek istiyoruz. Kısıtlı zamanımızda izlediğimiz bu film hakkında en ufak bir fikrimiz yok. Bazen bu filmler için gece uykusuz kalıyoruz. Bazen ise izlemek için türlü türlü siteleri dolaşıyoruz. Bu strese değecek bir film arıyoruz. İşte tam bu esnada eş , dost tavsiyesi bakar oluyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan "şu film hakkındaki görüşleriniz nedir" diye sorup duruyoruz. İşte tam burada bir filmin her açıdan analiz edilebileceği, izlemeye değip değmeyeceğine bakabildiğimiz bir araç arıyoruz. Bu araç artık bir tık uzağınızda. SinemaRehberi sayesinde artık bir çok filmin analizi okuyabilir, yönetmeninden filmin içeriğine kadar bilgi sahibi olur. Her yazı sonunda yapılan oylamayla fikir edinebilirsiniz. Sinema gurmesi uzmanlarımız tarafından her güç düzenli şekilde eklenen içeriklerle zamanınızı doğru filme ayırabilirsiniz.
Özetlersek bugün bir filme ortalama 2 saat ayırıyoruz. Bu zamanı neden kendimize uygun olmayan bir yapıma ayıralım ki? Çünkü biliyoruz ki elimizde vasat bir filmde olsa finalini görmek için sonunu getiriyoruz. Artık buna dur diyoruz.Sinema Rehberi artık elinizin altında ve sadece bir tık uzağınızda. Her türlüfilm tavsiyesi , düzenli eklenen içeriklerle bu platformda olacak.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla