Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2016, 11:28   #1
kamilulu1980
Keyifli~Üye
 
kamilulu1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Eylül 2016
Mesajlar: 11
kamilulu1980 is on a distinguished road
Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1 Puanlar: 3.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Gumush te Yeni Adres



Gumushcu gümüş takı alanında şahsa özel ürünler ile ön plana çıkmış Türkiye'de gözde bir çevrimiçi gümüş sitesidır. İsimli en ucuz gümüş kolye ve en ucuz gümüş bileklikler en fazla satan ürün portföyünde olup, özel gümüş yüzük ve gümüş alyans çeşitleri ile çiftlere özel ürünleri web sitelerinde bulmanız mümkün. Gümüş takıların yanı sıra çelik alyans modelleride satan Gumushcu Takı sitesi harfli, görselli ve adlı olmak suretiyle ister kendiniz için ister sevdikleriniz için şahsa özel hediyelik takılar da dizayn edilmektedir. Gümüş küpe ve gümüş setlerinde bulunduğu ürün yelpazesi geniş olan Gumushcu Türkiye'nin gümüş takıda tercih edildiği, müşterilerin memnuniyetine önem veren, özel müşterilere hitap eden etkin bir firmadır. Sosyal medveya da lider gümüş takı sitesi olan Gumushcu ürünlerini garantili olarak satmakta ve gümüş alanında lider eticaret girişimi olarak büyümektedir.

Gumushcu bilhassa şahsa özel ürünlerde isim yazdırılabilir, görsel yaptırılabilir özel sipariş ürünler üretmektedir. Sizde kendinizi tanımlayan gümüş sonsuzluk bileklikleri, harfli gümüş kolyeler ya da doğal taşlı gümüş setler alabilirsiniz. Gumushcu.com kapıda nakit ödeme dahil, banka havalesi ve bütün bankaların kartlarına özel taksitlendirme seçenekleriyle kredi kartı ile ödeme imkânı sunmaktadır.

Gumushcu en fazla satan ürünleri arasında Swarovski gümüş yüzükler ve şuan kampanyalı olan tektaş gümüş yüzük kombinleridir.

Gümüş takı ve aksesuarların yanı sıra gümüş kolye ve gümüş saatlerde bulabileceğiniz Gumushcu.com İdeal gümüş fiyatları ile de müşterilerini şaşırtmaktadır. Gumushcu.com'a gözatmadan gümüş almak için karar vermeyin!..

Site adresi: http://www.gumushcu.com
kamilulu1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla