Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2016, 19:05   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Döküm Park Bankları

Süsleme sanatının vazgeçilmezi olarak kullanılan motifler ve çeşitli renkler oluşumu sağlar. Motifler çeşitli kültürlerden gelen şekillerin sanki birleşip yeniden doğuşudur. Bir ayna düşünün ki dökme çerçeve yapılan karede olabilir dikdörtgende hatta ovalde yada beşgen gibi şekiller. Modifler modern çizgilerde sergiliyebilir yada ülkenin eski kültüründen doğabilir tekrardan yada farklı kültürlerden karma olarak etkilenip oluşablir.

Eski yeni çizgilerin harmanlanmış şekli olan dökme süsler günümüzde çok alanda kullanılmaktadır. Dökme ayna çerçeve düşünün hatta bunu renklendirip farklılaştırıldığını görebiliriz. Döküm masa sandalye düşünün ayakları eski zamn çağrıştıran üstü modern simetrik gelen şekillerde yada bir döküm çeşme düşünün gümüş rengi ışıldıyan yaldızlı yada bahçede dökme bir kuş kafesi altın rengi yada dökme park bankları düşünün minik dökme masa sandelyeleri olan gök mavisi .Yeşil ile mavinin birleşimi bir bahçeçiçekler rengarenk olmalı renkler ile uyum. Beyaz papatyalar ortası sarı güneş gibi , kırmızı güller ve renklerin her tonu.

Süsleme sanatının öne çıkması insanların görselliğe verdiği önemi göstermektedir. Görsel olarak tatminlik mutlu olmayı ve iç huzuru getirdiği düşünülmektedir. Süsleme sanıtının bakır işlemeciliğindede çok geliştiğini unutmamak gerek.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla