Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2016, 19:42   #1
lovetography
Keyifli~Üye
 
lovetography - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Nisan 2016
Mesajlar: 61
lovetography is on a distinguished road
Puanlar: 696, Seviye: 1
Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1 Puanlar: 696, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Eşya Depolama ve Nakliyat

Lider Nakliyat 25'i aşkın profesyonel hizmet ekibi ile, kurulmuş olduğu ilk günden itibaren hizmetini kayıtsız şartsız şekilde sürdürmektedir. Firmanın sunmakta olduğu hizmetler içerisinde son derece popüler olan hizmet ise eşya depolamadır.

Teknolojinin gelişmesi, her alanda bizi etkilemekte olup, teknoloji ile işlerimizi de çok daha rahat bir şekilde yapabilir hale geldik. Teknolojinin özellikle de hizmet sektörü içerisinde ne denli önemli olduğunu bilen Lider Nakliyat, tüm hizmetlerini teknoloji ile buluşturmaktadır. Öyle ki, firmanın eşya depolamanın yanı sıra sunmakta olduğu diğer hizmetlerden olan evden eve nakliyat, şehirlerarası nakliyat ve de kurumsal nakliyat hususlarında interaktif bir şekilde hem çalışma öncesi hem de çalışma sırasında bilgi alabilmeniz mümkün haldedir. Öyle ki, çalışma öncesinde süreç, fiyat ve bunlar gibi birçok detayı, Lider Nakliyat'ın 444 26 25 numaralı çağrı merkezine bağlanarak ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz danışmanlık sonrası, anlaşma sağlandıktan sonra da firma sizi yalnız bırakmamaktadır. Nakliyat ya da eşya depolama sürecinin her aşamasında, firma tarafınıza dilediğiniz bilgiyi sunmaktadır.
lovetography isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla