Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2016, 01:46   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bim İş İlanları

Birleşik Mağazalar A.Ş. yani bilinen adı ile BİM yaygın şekilde kullanılan ve uygun fiyatlar ile müşterilerin kalbini kazanan bir market zinciridir. 1995 yılından beri hizmet vermektedir. Şirketin anlayışı maliyetleri minimumda tutarak halka perakende şekilde uygun fiyatlı ürün ulaştırma istediğinde yatmaktadır. Bu yolda mağaza içi ve personel harcamalarından, gereksiz yönetim ve dekor masraflarına kadar her masraf kısılmaktadır. Ayrıca ürün yelpazesini belirli 600 civarı ürünle sınırlayan firma sunduğu ürünlerde kaliteyi hedeflemektedir. Bu bağlamda Bim ile çalışan her bireyin müşteri memnuniyetini ve bütçesini ön planda tutması şarttır. Örneğin ürün iadelerinin tartışmasız gerçekleştirilmesi, yeterli sayıda personelin aynı anda hizmet vermesi gibi durumlar her BİM mağazasında ayrı ayrı sağlanmalıdır.

Her bölge teşkilatı bağımsız olarak çalıştığından çok daha dinamik bir hizmet süreci yaratılabilmektedir. BİM çalışanları da bu sistemin içerisinde yer aldıklarından merkezi bir yerden koordine edilmezler. BİM, başarıyı çalışan performansı ile yakaladığını söyleyen bir firmadır bu nedenle performansın devam ettirilmesi önemlidir. BİM gibi sürekli büyüyen şirketler doğal olarak düzenli şekilde yeni eleman alımı yaparlar. Pek çok yerde rastlanabileceği gibi uygun formlar ile sürekli açılan Bim iş ilanları için başvuru yapmak çok kolaydır.

Başvuru Yapmak İsteyen Adaylar

Şu anda yarı zamanlı ve tam zamanlı olmak üzere iki ayrı grupta iş istihdamı sağlanmaktadır. Her iki alanda toplam olarak, BİM’in 30 bini aşkın personeli bulunmaktadır. Kariyer yapmayı isteyen genç bireyler;

Mağaza
Depo
Ofis
Çalışma alanlarında uygun pozisyonlara yönlendirilmektedir. Bim iş ilanları kapsamında bay ya da bayan fark etmeksizin, uygun çalışma arkadaşlarında aranan kriterler şu şekilde listelenebilir;

Başarı odaklı,
Yoğun tempolarda dahi çalışabilecek,
(En az) Lise mezunu,
Genç,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.
Uygun olduğunu düşünen ve BİM ile çalışmak isteyen adaylar ilgili internet siteleri üzerinden form doldurarak hızlı başvuru yapabilmektedir. Ayrıca tüm Türkiye genelinde personel ihtiyacı duyulan alanları ve açık pozisyonları çevirim içi şekilde gözden geçirmek de mümkündür. Personel alındıkça ve azaldıkça değişen bu güncel ilanlar kasiyerden, depo elemanına; satış elemanından, mağaza elemanına değişiklik gösterebilmektedir. Birçok büyükşehirde iş ilanına rastlamak için fazla uzun beklemek gerekmemesi dikkat çekmektedir. İlan ayrıntıları içerisinde şehir, aranan özel nitelikler gibi bilgilere ulaşılabilmektedir. Bim iş ilanları üzerinden bir başvuru yapabilmek için bireylerin gerekli bilgileri içeren özgeçmişlerini ilgili makamlara bilgi bankası üzerinden ulaştırması gerekmektedir. Kişiler dikkatli bir incelemeden sonra pek çok ilanın birden fazla pozisyon hatta birden fazla personel alımı için olduğunu görecektir. Hatta sık sık tüm gerekli personelin arandığı toplu ilanlar açılmaktadır çünkü her an Türkiye’nin farklı yerlerinde yeni BİM mağazaları halk ile buluşmaktadır. İlgilenen adaylar için online olarak pek çok bilgi bulunmakta olup başvuruların büyük kısmı da online olarak gerçekleşmektedir. Gerekli belgeler özgeçmiş ve başvuru formu olarak geçmektedir. Bireyler formlarında ve özgeçmişlerinde verdikleri bilginin doğruluğundan sorumlu tutulmaktadır çünkü yetkili makamlar çoğunlukla verilen kişisel bilgi üzerinden alım yapmaktadır. Bu noktada adaylar iş için gerekli olan nitelik ve görevleri doğru şekilde kavramak ile de yükümlüdür.

Bim aktüel ürünler kataloğuna ulaşmak için tıklayabilirsiniz. Bim aktüel ürünler kataloğu her hafta Cuma günü Bim Marketleri tarafından yayınlanmaktadır.

Bim iş başvurusu yapmak için Bim resmi sitesinden veya Kariyer.net üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Bim A.Ş.

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. İş İlanları - Kariyer.net



Kaynak: Bim İş İlanları | Bim Aktüel

Kaynak: Bim Aktüel - Bim Aktüel Ürünler Kataloğu Bu Hafta Neler Var?
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla