Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2016, 22:18   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Online Halı Mağazası




Gelişen ve hızla büyüyen E-ticaret alanında önemli bir adım atarak yüzlerce farklı desen, renk ve kalitedeki ürünlerimizi siz değerli müşterilerimiz ile buluşturmayı hedefledik.
En iyi fiyat garantisi ve en yüksek kalite anlayışı ile Türkiye'nin en büyük halı online sitesine, Eksi5.com'a hoşgeldiniz. Sayfamızda modern halılar, klasik, eskitme ve evinizi süsleyecek birbirinden güzel halılar yer almaktadır.
Konusunda uzman, idealist ve müşteri memnuniyeti odaklı takım arkadaşlarımız ile en iyi hizmeti sunma yarışındayız.
Geçtiğimiz yıllardan bu yana dek Türk Halıcılığının geliştirilmesi, halı üretim faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, kullanımdaki kalite standardı ile kalitenin korunması ve canlandırılması en büyük amacımızdır.
Kuruluş amacıyla devraldığı kültürel mirasın büyüklüğü ve sorumluluğunun bilinci ile yurt sathına yayılmış halıları gelişmiş ürünlerini çağdaş yorumla sunmaktayız.
Türkiye'nin lider online halı mağazası "Eksi5.com", farklı markalar yerine kendi denetiminde üretim yapılan halıların satışına başladığı günden bu yana, hem Türkiye'de online ticaretin hacminin genişlemesi, hem de kurucuların perakende tecrübesi ve sermayesinin internet teknolojisi ile birleşmesi sonrasında günümüzde alanında lider alışveriş sitesi haline gelmiştir. Müşterilerimiz tarafından yapılan eleştirileri bizi güçlendirmekte, beğenisi ve ilgisi ise hem mutlu etmekte, hem de geleceğe yönelik kendimizi geliştirme motivasyonunu vermeye devam etmektedir.

modern halılar, klasik halılar, online halı mağazası


Web Sitemiz: Exi5 Halı Modelleri Halı Fiyatları Online Halı
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla