Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2016, 19:29   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Kapadokya Balon Turu



Kapadokya’da Sabahı Gökyüzünde İzleyin
Ülkemizin en güzel şehirlerinden olan Kapadokya, bir kez gitmenin asla yetemeyeceği güzellikteki bölgelerden biri. Kapadokya’ya gidip de, Kapadokya balon turu yapmamak, çok büyük kayıptır.
Gün doğumunu en güzel haliyle izleyebilmek için bu eşsiz şehre, gök yüzü ve yer arasında bir bakış atmak için balon turu en güzel ve eğlenceli seçenekler arasındadır. Peri bacalarının üzerinden bir güvercin gibi süzülerek geçerken, aynı zamanda tarihi tüm bedeninizle ve ruhunuzla hissediyorsunuz.
Her mevsim ayrı bir tadı olan Kapadokya’nın, en keyifli aktivitelerinden olan dünyaca ünlü balonlara binip tur hizmeti almak için Kapadokya Balon Turu Fiyatları - 2016 Fırsatları ve Rezervasyon adresinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Balon Turu Programı
Kapadokya balon turu için genelde sabahın ilk ışıklarında yola çıkılmaktadır. Özellikle 04:30 sıralarında başlayan aktivite için önceden rezervasyon yaptırılması şarttır.
Peri bacalarının güzelliğini seyrederken, rehber tarafından tarihin de anlatıldığı tur programı 3 saat sürmektedir. Tur sonrası kahvaltınızı yaparken, kendinizi daha hissedeceğinize ve hayata daha farklı bakacağınızdan eminiz.
Kapadokya denildiğinde ilk akla gelen bu macerayı yaşamadan, büyülü olan bu topraklardan ayrılmayın.
Balon Turu Fiyatları
En çok merak edilen konu kuşkusuz Kapadokya balon fiyatları konusudur. Kahvaltı dahil eden kapadokyabalonturu.com çeşitli kampanyalar düzenleyerek, uygun fiyatlarla balon turuna herkesin katılabilmesini sağlamaktadır.
Otelden alıp, otelinize transfer edilerek, farklı bir güne başlayıp 60 dakika gökyüzünden peri bacalarını izleyebilirsiniz. Üstelik kampanya kapsamında kişi başı 250 liradan başlayan fiyatlarla bu keyiften yararlanabilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla