Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2016, 20:03   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çan Erkek Öğrenci Yurdu



Çan Erkek Öğrenci Yurdu

Çan erkek öğrenci yurdu birçok farklı özelliği nedeniyle öğrencileri kendine çekmeyi başarmış durumdadır. Yurdun özellikleri, merkeze yakınlığı, toplu ulaşım araçları kolaylığı, yerleşim özellikleri gibi kendisini tanıtan bilgilerini www.canerkekyurdu.com internet adresine taşımış ve buradan tüm dünyaya kendisini tanıtma olanağı sağlamıştır.

Yurt internet sitesi üzerinden bilgi edinmek isteyen tüm öğrencilere canlı destek vermekte olup kalmak isteyen öğrencilere anında bilgi vermektedir. Çan erkek öğrenci yurdu sağladığı imkânlar diğer yurtlara oranla çok daha üst seviyelerde olmaktadır. Yurtta temizlik en üst seviyede tutulmakta olup öğrenci sağlığı en iyi şekilde korunmaktadır. Yurt hijyen bakımından günlük olarak her bölgenin bakımları ilgili personeller tarafından dikkatlice yapılmakta ve düzenli kontrollerden geçirilmektedir.

Çan erkek öğrenci yurdunda öğrenci odaları ikişer kişi kalacak şekilde dizayn edilmiş olup öğrencilerin derslerine en iyi şekilde çalışmaları için odalarda çalışma masaları, internet bağlantıları ve mini kütüphaneler bulunmaktadır. Odalarda 24 saat sıcak su, her odada banyo ve lavabo bulunmaktadır. Sıcak günlerde klima soğuk günlerde ise merkezi ısıtma sistemi bulunan yurtta her şey en modern şekilde bulunmaktadır.

canerkekyurdu.com internet sitesi üzerinden de tüm yurt özelliklerini anlatan video ve resimleri görme imkânı da bulunmaktadır. Ayrıca Çan erkek öğrenci yurdunda spor alanları, tv odası, kütüphane gibi ortak kullanım alanları da mevcuttur. Sabah, öğle e akşam olmak üzere 3 öğün yemekli olan yurt fiyat olarak da gayet ekonomiktir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla