Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2016, 23:49   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Banka Şubeleri


Türkiye sınırları içerisinde hizmet veren tüm özel bankalar ve kamu bankalarının şubeleri sizleri trbanka.com adresinde bekliyor. Tamamen bankaların şube bilgilerini ziyaretçilerimize aktarmak için kurmuş olduğumuz sitemiz aynı zamanda Türkiye'nin bu alanda hizmet veren en kapsamlı sitesi olma unvanına da sahip bulunmaktadır. Tüm banka şubeleri sitemizde kendi kategorileri içerisinde yer almakta olup şubelerin adres ve telefon bilgilerinin yanı sıra aynı zamanda haritadan konum belirleme imkânı da sunulmaktadır.
Bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek ya da acil sorulara yanıt almak için ihtiyaç duyduğunuz her an sadece birkaç tıklama ile ulaşabileceğiniz banka şubesi adres ve telefon bilgileri üzerinden tüm ihtiyaçlarınızı çok daha kolay bir şekilde karşılamanız sağlanır. Sitemizde şu anda hali hazırda hizmet vermeye devam eden 49 banka tarafından açılan 12 bin 117 bankanın şube bilgileri yer almakta olup yeni açılan ya da kapatılan şube bilgileri aynı gün içinde güncellenerek en doğru bilgilerin aktarılması sağlanmaktadır.
Sitemizi diğer sitelerden ayıran en önemli farklardan biride site içerisinde yer verdiğimiz bilgileri günlük olarak güncellememiz ve bu sayede en doğru bilgileri aktarmamızdır. Telefon numarası ya da adresleri değişen şubelerin iletişim bilgileri mümkün olan en kısa sürede güncellenmekte, yeni açılan şubelerin de şube adresleri ve bilgileri sisteme eklenmektedir. Sizde hemen sitemizi ziyaret ederek bankaların en güncel ve doğru iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla